Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2007, 01:45   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Tello’nun derdi ailesi

Tello’nun derdi ailesi
26 Temmuz 2007
Bir hafta sonra büyük özlemini çektiği ailesine kavuşacak olan Şilili futbolcu, kendisine her konuda yardımcı olan takım arkadaşlarına ise minnettar.

ŞİLİLİ Rodrigo Tello gün saymaya başladı. Ailesi İstanbul’da olmadığı için kendisini yalnız hisseden tecrübeli futbolcu, 1 hafta sonra gelecek ailesini hasretle bekliyor.

Eşini ve oğlunu çok özlediğini belirten Tello, takım arkadaşlarının kendisine çok iyi davranması bu hasretini yüzde 50 azalttığını söyledi. Ailesiyle birlikte oturacağı ev konusunda yaptığı araştırmalarını Celal Kolot’a bildiren siyah beyazlıların yeni gözdesi, "Türkiye’ye çok çabuk alıştım. İnsanlar çok sıcak kanlı. Takımdaki tüm arkadaşlardan yakınlık görüyorum. Delgado ile çok iyi anlaşıyor ve görüşüyoruz. Hem Şampiyonlar Ligi ön eleme hem de Süper Kupa’da bizden beklenen sonuçları alacağımıza inanıyorum" dedi.

Beşiktaş’a şampiyon olmak için geldiğini söyleyen Tello özellikle methini duyduğu Beşiktaş seyircisinin karşısına İnönü Stadı’nda çıkmak için sabırsızlandığını da belirtti.
hurriyet
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla