yeni kartal legrottaglie konuştu!!! | | Beşiktaş'ın Juventus'tan transfer ettiği İtalyan yıldız Nicola Legrottaglie, "Türkiye müslüman bir ülke, orada ne yapacaksın?" sorusuna işte böyle yanıt verdi... BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
Türk medyasında ilk kez Dakka90.com aracılığıyla yer alan Legrottaglie transferi gerçekleşti ve İtalyan futbolcu, Türkiye hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
31 yaşındaki oyuncu, "Siz iyi bir Hristiyansınız ve İncil öğretilerine göre hayatınızı sürdürüyorsunuz. Bir İslam ülkesine gideceksiniz bu sizi korkutmuyor mu?" şeklindeki soruyu, "Açıkça söylemek gerekirse biraz korkuyorum, bunu gizlemek faydasız. Ancak şunu söylemeliyim ki, Torino'da yanımda olan Tanrı, İstanbul'da da benimle birlikte olacak. Baktığınız zaman ben bir futbolcuyum ve sadece işimi yapacağım. Türkiye'de üç yıl geçireceğim çünkü gerçekten çok iyi bir sözleşme önerdiler. Görevimi en iyi şekilde yapacağım" diye yanıtladı.
Türkiye'ye gitmenin kendi hayatında yeni bir deneyim olacağını ve kişisel dünyasını zenginleştireceğini de kaydeden Nicola Legrottaglie, Beşiktaş'a gelmeye karar verirken Fenerbahçeli Stephen Appiah'la yaptığı görüşmeyi de şöyle anlattı: "Stephen ile konuştum, fikrini aldım. Bana Türkiye'de rekabetin çok yoğun olduğunu belirtti, kıyasıya bir yarışın ve mücadelenin içine gireceğimi söyledi. Ayrıca bana Süper Kupa finalininden bahsetti ve 'Gel karşılıklı oynayalım' dedi. Sonuçta tanıdığım futbolcularla aynı ligde oynayacağım."
Dakka90.com Dış Haberler Servisi