Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2006, 02:00   #2
JuNeEiGhT
 
JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı
Doğu Konferansı final serisinin ikinci maçında Pistons, Heat'i 92-88 mağlup etti. Seride durum 1-1'e gelirken 24 sayı ve 11 ribauntla oynayan Tayshaun Prince maçın yıldızıydı..

Detroit Pistons, Miami Heat'i 92-88 mağlup ederek, Doğu Konferansı final serisinde durumu 1-1'e getirdi. Cleveland Cavaliers'la oynanan yarı final serisinden itibaren form düşüklüğü görülen Pistons (son altı maçta dört yenilgi aldı) bu galibiyetle moral buldu. Son saniyelere ev sahibi 90-88 önde girerken son topu kullanmaya hazırlanan Dwayne Wade'in topunu emektar oyunkurucu Lindsay Hunter çalınca zafer Pistons'ın oldu.
Karşılaşmada, Pistons'da 24 sayı ve 11 ribauntla 'double-double' yapan Tayshaun Prince, takımını galibiyete taşırken, 20'si ilk yarıda olmak üzere 22 sayı, 3 asist ve 3 ribaundla oynayan Richard Hamilton, gecenin bir diğer başarılı ismiydi. Detroit'li bir başka kahraman da dört kez yılın en iyi savunmacısı ödülünü kazanan Ben Wallace'dı. Pistons'ın maçın kazanmasını sağlayan 18-6'lık seride yedi sayı atan yıldız oyuncu toplamda 9 sayısının yanına 12 ribaunt, bir de blok ekledi. Maçın kilit ismi Prince takım arkadaşını, "Liderimiz bize kazanmamız gereken enerjiyi verdi. Sahada her şeyini vererek ayakta kalmamızı sağladı" sözleriyle övdü.
Konuk ekip Miami Heat'te ise Dwayne Wade'in 32 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmazken, Shaquille O'Neal'ın 21 sayı ve 12 ribauntla yaptığı 'double-double' takımına galibiyeti getirmeye yetmedi. Heat, 30 Nisan'daki New Jersey Nets maçından sonra ilk kez deplasmanda yenildi.
27/05/2006

Kaynak: Radikal

Ulaaaa Miami yazıklar olsun.. Şu çulsuzlarada yeniliyosun ya ne diyim sana Al şu maçlarıda kopalım oraya....
sen önce maça gel a.q )
__________________
İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe..

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline