Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2006, 03:42   #1
seckinizm
 
seckinizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry helal olsun tırsıklara

Abdi İpekçi’de Beşiktaş’a 2 bin bilet!!!!!!!!!!!!
Abdi İpekçi Spor Salonu’nda bugün saat 16.00’da Efes Pilsen ile Beşiktaş arasından oynanacak Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final serisi son maçında, siyah-beyazlı taraftarlara 2 bin bilet ayrıldı.


İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Kemal Gençer, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in ‘Basketbolu kitlelere yaygınlaştıralım. Basketbolu pazarlanabilir bir unsur haline getirelim’ dediğini hatırlatarak, “Biz de buna katılıyoruz ama ne yazık ki bu işin koordinatörlüğünü yüklenenler, bu hedef doğrultusunda davranmıyorlar. Eğer basketbolun kitlelere yayılması isteniyorsa bunun temeli basketbol salonlarına daha fazla seyirciyi almaktan başlar. Beşiktaş’a, salonun kapasitesinin yüzde 20’si oranında, yani 2 bin civarında bilet ayrılmış. Diğer 7-8 bin bilet ise tamamen Efes Pilsen’e tahsil edilmiş. Bu akıl alır bir olay değil” dedi.

Gençer, federasyon başkanının bu konuda iyi niyetli olduğunu ve buduruma müdahale etmesi gerektiğini de kaydetti.

Efes Pilsen ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nunda oynadıkları play-offserisi ilk maçında böyle bir uygulama yapılmadığını hatırlatan Gençer, “Bu Efes Pilsen’in bizden korktuğunu gösteriyor. Neden ilk maçta seyirci kısıtlaması olmuyor da, şimdi seyirci kısıtlamasına gidiliyor? İlk maçta yenilmemize rağmen tek bir olay çıkmadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın basketbol liglerine getirdiği renk ve heyecanı kimse yadsıyamaz. Seyircinin teşvik edilmesi, salonlara çekilmesi lazım. Bu yüzyılda böyle kararlar almak doğru değil” şeklinde konuştu.

Zorlu maça da değinen Gençer, “Takımımız kampı devam ediyor. Kerem’in sakatlanması hoş değil ama arkadaşları yokluğunu hissettirmeyecektir. Seyir düzeyi yüksek bir maç olacak. Finale kalmamız büyük bir olasılıktır. Finale yükselmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

http://spaces.msn.com/thefufu/
seckinizm Ofline