Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2006, 04:52   #2
seckinizm
 
seckinizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry rezalette ikinci perde !!!!

Rezalet!
Pazar günü oynanacak Efes pilsen-Beşiktaş maçının şu ana kadar başlangıç saati netlik kazanmazken, kulüpler ve federasyon kamuoyuna 3 ayrı saat verdi.
Click the image to open in full size.

Ev sahibi Efes Pilsen Kulübünün ısrarla 16.00'da oynamak istediği maç için Basketbol Federasyonu daha önce 20.00 olarak duyurduğunu söylediği başlangıç saatinin naklen yayın nedeniyle 18.00'e alındığını açıkladı. Beşiktaş Kulübü ise taraftarlarına maçın saat 20.00'de başlayacağını duyurdu.

Basketbol Federasyonu, dün gece yapılan serinin 3. maçını anlatan yorumun altına yarın yapılacak son maçın başlangıç saati olarak 20.00'yi gösterdi. Beşiktaş2ta federasyonun kendilerine aynı saatte maçın oynanacağını bildirerek, resmi internet sitesinden taraftarlarına yaptığı çağrıda maçın saat 20.00'de oynanacağını duyurdu.

Efes Pilsen Kulübü ise, maçın başlangıç saatini belirleme hakkının ev sahibi kulüp olma sıfatıyla kendilerine ait olduğunu açıklayarak, dünkü maçın bitiminin hemen ardından yarınki maçı saat 16.00'da oynamak istediklerini federasyon yetkililerine ilettiklerini ve ''olur'' aldıklarını bildirdi. Kendi internet sitesine de maçın başlangıç saati olarak 16.00'yı koyan lacivert-beyazlı kulüp, bu tutumlarında ısrarcı oldu.

Efes Pilsen Kulübü Genel Menajeri Engin Özerhun, ''Bu yetki bize ait. Biz de saat 16.00'da oynamak istediğimizi federasyona dünkü maçın bitiminde ilettik ve 'olur' aldık. Federasyonun tarafsız olduğuna inanmak istiyoruz. Daha önce de bu saatte naklen yayın yapıldı. Nasıl ki Beşiktaş Kulübü Akatlar'da oynadığı maçların saatlerini kendi belirledi, biz de kendi sahamızda oynayacağımız maçın saatini belirlemek istiyoruz. Zaten sezon boyunca da ev sahibi takımlar istedikleri saatte maçlarını oynadılar'' dedi.


ARTIK BU MAÇI ALMAK FARZ OLDU HAYDİ ALLAH AŞKINA ALIN ŞU MAÇI BE !!! EZİKLERİ YENMEKTEN DAHA BÜYÜK Bİ HAZ VERİCEK BU BİZE!
__________________
Click the image to open in full size.

http://spaces.msn.com/thefufu/
seckinizm Ofline