27-07-2007, 00:30
|
#76 |
Tecrübe Puanı: 19  | Alıntı: candankolik´isimli üyeden Alıntı
kasanda paran yoksa, sen ne diye carlos u gölgede bırakacak yıldız alacam diyosun. mikmişim carlosunu.
sezon bittikten sonra cisse, yepes bi de brezilya liginden bi forvet alsaydın sana kim ne diyecekti.
imza töreninde tv ye çıkıp, ünlü olmak sevdasında bu adamlar. bunlardan bize ne fayda gelecek ki.
sen paraları f.sonkaya ya, m. doğan a, tayfun a, ali güneşe dök, gs okanla sonkayaya ne teklif ettiyse iki katını önererek transfer yap sonra da aynı galatasaray ın geçen seneki hali gibi ağzını havaya aç.
rakam ne kadar doğru bilinmez ama, 2 milyon euro yu veremiyorsan sen neden italyaya gidiyosun.
sadece konuşuyorlar ve de çok boş konuşuyorlar.
bu yönetim de ne kasada paramız kaldı, ne duruşumuz kaldı. işimiz gücümüz fenerle sidik yarıştırmak oldu.
konuyu açan arkadaş biliyosanız siz yapın transferi demiş. ben yönetici miyim yoksa taraftar mıyım. benim işim gidip inönüye 90 dakika takımımı desteklemek olur ancak. yöneticilik ve transfer profosyonellerin işidir sonuçta. profosyonel deilsen soyunmayacaksın böyle bir işe. ayrıca çıkıp da boş boş konuşmayacaksın yıldız alacağız diye.
2 milyon euro vermeyle bu işler olmaz. parayı veren yönetime girer manığının da ne kadar aptalca olsuğunu anlamış olduk.
murat aksunun da neden bu yönetimde olmak istemeyişini çok iyi anladım. | aynen katılıyorum 
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..
------------------------------------
Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. |
| |