takıma mucadelecı dınamık genç oyuncu istiyorum diyen hocamızın onune konulan lıstede (basından ögrendıgımız kadarıyla) bır tek ruben var dıgerlerı hep 30 yas ustu eger yonetım hocanın ıstegıne gore transfer yapacaksa bız destegımızı her acıdan verırız ama yonetım kendısı ıle celısıyor genc futbolcular yerıne yaslılarla anlaşıyorlar ve transfer veto alıyor yıldız getırecegız dıyorlar sonra bı yonetıcı cıkıyor dıyor kı 5 mılyon gıbı rakamlarda transfer yapmayacagız eger destek olmamız gerekıyorsa yonetımde bıze gercekcı olsun takımda bır tek oyuncu kalmasa bıle bız cıkarız sahaya oynarız yonetımımızınde arkasında oluruz ama bıze dogru seyler soylesınler bız her zaman kombıne alırız besıktasımızın her macınada gıderız benı ısyan ettıren ve yonetımın bu işi yurutemedıgını soylettıren yonetımın tutarsız olması buyuk BEŞİKTAŞ hiç boyle bir transfer sezonu geçirmedi tamam yararsız futbolcular getirdi tazminat ödedi ama tutarlıydı ve bu taraftar yonetıme hıçbirsey soylemedı ama sımdı hergun bır ısım ve her aksam bır veto duyuyor para yoksa yoktur uygun adam bulunamıyorsa bulunamıyordur ama açıklamalarını adam akıllı yapsınlar zaten bızım alt yapı oyuncularımız getırecegımız oyunculara 5 çekerler onlarla yolumuza devam ederiz ben kadro ve takım oyunundan gecen seneye gore 1000 kat memnunum en azından mucadele edıyoruz ve oyuncularımız yureklerıyle oynuyor ertugrul hocaya tam destek yonetım hocamıza kostek
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..
------------------------------------
Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. |