Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2007, 10:36   #108
RoMeO
Banned

RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ya Yönetim Saçmalıyor Buna Ok Pazartesi Transfer Kesinleşir Açıklayacaz Diyorlar Kaç Pazartesi Geçti Ne Gelen var Ne Giden.. Kızılan Nokta'da Bu Zaten Madem Gelmeyecek Ne Çıkıp Pazartesi Diyosun Kardeşim Sanki Zorla Sölettiriyoruz Gecici Heves Değil Kalıcı Nefes Olsun!
(Umutlandıranda Onlar Umutları Yıkanda Onlar Yoksa Bu Taraftar İllede Yıldız Diyede Tutturmuyordu Carlos'dan Daha Büyük Bir İsim Alacaz Diyen Celal Kolot Cisse'yi Getirince Tepki Gördü Neden Cisse Kötü Transfer Değil Hatta çok Yerinde Ama Hani Dünya Çapında Olacaktı ? Mesele Burda İşte Beklentiye Sokanda onlar Umutları Yıkanda Onlar. Kendim Ettim Kendim Buldum Bunlarınki İşte)..

Ha Bu Ön Eleme Oynicaz Transfer Tabi Yapılacak Diyen Arkadaşlarada Gülüyorum Onlar Gelirse Elicez Onlar Gelmesse Elenicez Şu 3.Sınıf Takımlara Öyle Mi ? Eğer Bu Takımlada(Takviyesiz) O Rakipleri Eleyemessek Transfer Yapsanda Bi Halta Yaramaz..
Yani Ön Eleme Oynicamız İçin Değil Transfer Uzun Maraton İçin ŞL Grupları İçin Yapılmalı Çok Kaliteli Olmalı..