Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2007, 10:57   #113
R€D-D€V!L-1903
junior-1903

R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nemi yapalım bu adamların yalanlarına inanıp burda pembe hayayller kurmayalım mesela %90 başarısız diyor siz neyi savunuyorsunuz anlamıyorum nemi yapalım bu tarftar sebayı serdar bilgiliyi gönderdi yıldırım demirörende gödneriri ama işin ucu başka yerlere dokunuyor şimdi söylersem kaldıramazsınız bu yüzden susmak en iyisi BU ADAM GİTMELİ NEVZAT DEMİR TEK ADAY OLURSAM GELİRİM DİYOR TEK ADAY OLSUN VEYA BAŞKA BİRİ GELSİN BU ADAMIN VERCEĞİ BİŞEY YOK şimdi diyeceksiniz karşısına nie aday cıkmıyor fikret orman o kadar muhalefet ti aday olmadı çünkü gücü yetmedi bu kulup battı 40 trilyon başkana borc var kulubu bıraktıgı gün o pararyı alacak bunun altına kim imza atar koç bile bir günde o pararyı veremez ona hangi aşk 40 tirlyon eder kim 40 trilyon verir adam kulubu borçlandırmış babasının malı gibi kullanıyor ben diyorumki hızımı 200 km hız duara çarpcaz paramparça olcaz toparlanamayacağız siz diyorsunuz ki duvarı yıkar geçeriz artık gücümüz bitti 300 bin doalr için oyuncular gelemz oldu gelenler kaçar oldu teknik adamlar dava açar oldu herkes hakkımıza ileri geri konulur oldu 300 bin dolar için aylardır transfer yapamıyoruz bu akdar rakamlar için murat aksu kıvanç oktay olsa 50 kere bittiydi transferler ama beriksiczlik işte beşiktaşımız sürükleniyor diyorum koskoca duvar var diyorum siz pembe hayalllerdesiniz bu sene başarı gelirse bile yönetim gitmeli ertuğrul sayesinde gelebilri başarı yönetim ertuğrulun kuyusunu kazıyor her sucu ona bindiriyor görmüyormusunuz ya pazartesi pazartesi 4 pazartesi geçti ne oldu bomboş 0 a 0 elde var sıfır hala mantıkdan bahsediyorsunuz bırakın polyanacılık oynamayıda gerçekelri görün beceriksizleri görün