Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2007, 11:10   #117
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya bak güzel kardeşim basit bi soru sordum gene ezberden gidiyorsun. O yazdığın herşeyi ben de biliyorum merak etme. Bana gene serzenişte bulunmuşsun. Ben çok genel bir soru sordum polyanacılık oynadığım flaan yok soru soruyorum ben senden cevap istiyorum alaksız şeyler söylüyorsun. Şu an itibariyle ne yapalım diyoruım sana bana cevap versene. İlk maçda çıkıp istifa mı diyelim yani ne demek istiyorsun bi anlsam. Bana zaten ıcığını vıcığını bildiğimiz olayları nie anlatıyorsun ki. Demirören gitsin eet gitsin bence de gitsin tamm ama nası gönderelim bana somut yapılcak bişeler söle. Yazı mı yazalım? Ümraniye ye gidip tepki mi gösterelim? Stadı mı yıkalım? İlk maçta bütün stadı demirören istifa diye inletelim mi? ben herhangi bi dediğine karşı çıkmıyorum sadece bunlara cevap istiyorum ya da senden somut bi öneri istiyorum. Kimse pembe hayallere falan dalmıyo yalanlara falan da inandığımız yok. Ama biz şu an için yapılacak hiç bir icraatin takıma fayda sağlayacağını düşünmüyoruz e önemli olan da takımsa fazla söze gerek yok. Eğer ki sen bana takıma zarar vermeyecek bir şekilde yönetimi gönderebilirz diyorsan işte onu merak ediyorum bunu söyle yeter. Ama bana gene gelip yok demirören de para vermiş yok gizli gizli işler var sizi gidiler siz nerden bilceksiniz falan diyeceksen bilmemiz gereken her şeyi biliyoruz merak etme. Madem demirören e mahkumuz şimdilik işin o tarafını bırakın ve takımı düşünün. Ya da takımı tamamen unutun hepimiz bir olalım yönetimi istifa ettirelim bu çok da zor deil BJK taraftarı isterse bunu çok kolay başarır. Ama ne istediğinizi ne yapmamız gerektiğini bi söylesen ona göre ben de yorum yapacağım...
dartheagle Ofline