Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2007, 11:22   #122
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
14 yıllık başkana sebaya serdar bilgiliye ne yapıldıysa onada o yapılmalı onlar nasıl gönderildiyse oda gönderilmeli ama yapamıyorlar çünkü başka işler var karışık istenilse 1 haftada gödnerilir ama kaışık borçlardan tutun daha birçok seye kadar yapılması gretrekn şey göndermek bu kadar basit
ya anladığım kadarıyla geçen dönem taraftar demirören ilişkisi muammasına takılmışsın sen. Ama öyle bir şey olsa da BJK taraftarı sadece belli bi kesimden oluşmuyor istenilse gene 20 milyondan o yönetimi bu takımdan göndermeye destek verecek bi dolu adam çıkar. Ayrıca ben Serdar Bilgili nin de Seba nın da gönderiliş şekline karşıyım, ligin yarısında Serdar Bilgili gönderildi çok mu iyi oldu ben de bundan korkuyorum zaten şimdi lig başlayınca Demirören gönderilcek bi seneyi baştan çöpe atmış olacağız madem çok istiyorsunuz en azından şimdi gönderilmesi lazım lig başlarsa artık bırakmalıyız yönetimle uraşmayı. Niye karşı çıkıyorsun buna anlamıyorum ki lig başlayınca yönetim istifa ettirilrse 5. haftada sence BJK nın durumu ne olur. Artık yapacak bişe yok sabredin bu yönetime şampiyon da olsak tepkimizi koyar göndertiriz sezon sonu. Net bir tavır gösterilisn kardeşim herkes sadece konuşuyor. Lafla peynir gemisi yürümez biri organize etsin bi gün Ümraniyeye gidip yönetimi istifaya çağıralım yani çok mu zor bunu ypamak. Yaparsak birileri tehdit mi eder bizi nedir yani anlamdım ???
dartheagle Ofline