Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2007, 12:11   #128
rtmtita

rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Kolot takımın başına geçen yıl geçti ve gökhan zanla olsun sinan enginle olsun Tiganayla olsun Tümer le olsun Gülnaz Arsel le olsun bir çok polemiğe girdi. Bunları istersen tek tek hatırlatırım ama söyleyince hatırlayacağını umuyorum. Celal Kolot bu tarz bi adam ağzına geleni pek düşünmeden söylüyor. Ayrıca Demirören de büyük vaatleri seven bi adam taraftarı mutlu etmek adına yapıyor ama onun da yaptığı gereksiz geçen sene de bu tarihi yazın tarzı bi açıklamasını herkes biliyor. Yani bu transfer dönemi yaşanan senaryolar geçen sene de yaşandı kısacası. Ben de dedim ki lig bittiğinde bu yönetimin durumu belliydi bir daha ki seneyi kurtarmak için yani senin dediğin gibi İŞ İŞTEN GEÇMEDEN(kusura bakma büyük yazmak zorundayım) bu adamlara tepki gösterseydiniz. Şimdi herkes huzur içinde olurdu. Ama lig başlamaya yakın yönetim gönderirsek BJK dan bu sene hiç bi başarı beklemeyin derim benim anlatmak istediğim buydu...

bi hatırlatta dinleyelim yahu.gerçekten merak ettim.

bide iş işten geçmeden önce tepki gösterseydiniz demişin.kardeşim senin hayati ruhiyen yerindemi yoksa ortamı germek içinmi bunları söylüyorsun.yazdığın yazıları okudum ama bir anlam bütünlüğü göremedim.bir yerde başka tarz bişey söylüyorsun başka yazıda başka şeyler.sen ne demek istiyorsun bana bi açık şekilde anlat aynen bende cevap vereyim