Alıntı:
rtmtita´isimli üyeden Alıntı
bi hatırlatta dinleyelim yahu.gerçekten merak ettim. bide iş işten geçmeden önce tepki gösterseydiniz demişin.kardeşim senin hayati ruhiyen yerindemi yoksa ortamı germek içinmi bunları söylüyorsun.yazdığın yazıları okudum ama bir anlam bütünlüğü göremedim.bir yerde başka tarz bişey söylüyorsun başka yazıda başka şeyler.sen ne demek istiyorsun bana bi açık şekilde anlat aynen bende cevap vereyim |
gökhan zanla selamlaşma krizi var, tiganayla antremanlarda işine karışıyor die tartışmaları var ayrıca Tigana için bazı gereksiz yok rengi nedeniyle dışlanmış şimdi bu yüzden böle agresif gibi saçma sapan açıklamaları var, gülnaz arsel le trabzon maçı sonrası tartışmaları var, tümerle bana selam vermiyor hödö vödö die tartışamaları var kadıköydeki fener maçından sonra, bunlar dışında o dönem neredeyse BJK nın başkanı gibi takılması da ayrı bir mesele umarım hatırlatabilmişimdir...
bak dostum anlamadığın yerler olabilir büyük ihtimalle de sorun bendedir çünkü çok uzun yazdım başıyla sonu arasında bağlantı kurmak zor olabilir biraz daldan dala atladım çünkü, sen o yerleri yazarsan ben bi daha anlatmaya çalışırım.