Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2007, 13:19   #3
rtmtita

rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gökhan zanla selamlaşma krizi var, tiganayla antremanlarda işine karışıyor die tartışmaları var ayrıca Tigana için bazı gereksiz yok rengi nedeniyle dışlanmış şimdi bu yüzden böle agresif gibi saçma sapan açıklamaları var, gülnaz arsel le trabzon maçı sonrası tartışmaları var, tümerle bana selam vermiyor hödö vödö die tartışamaları var kadıköydeki fener maçından sonra, bunlar dışında o dönem neredeyse BJK nın başkanı gibi takılması da ayrı bir mesele umarım hatırlatabilmişimdir...

bak dostum anlamadığın yerler olabilir büyük ihtimalle de sorun bendedir çünkü çok uzun yazdım başıyla sonu arasında bağlantı kurmak zor olabilir biraz daldan dala atladım çünkü, sen o yerleri yazarsan ben bi daha anlatmaya çalışırım.
bu anlattıkların hepsi geçen sene olan şeyler değil geçen sezonun yarısından sonra olan şeyler.geçen sene bu vakitlerde transfer komitemiz de bu isimler yoktu ve çatır çatır iş görüyorlardı.ayrıca geçen yıl transferde böyle abuk sabuk şeyler olmadı.kolot geçen yıl transfer döneminde nerdeydi anlamadım ya.

bak kardeşim bişeyleri bilmeni ispat etmek zorunda değilsin ama bilmiyorsanda biliyorum gibi yazılar yazmıyacaksın.neyse bu konu üstünde fazla durmayalım.şimdi transferde adı geçen hatırladığım isimleri bi yazayım dedim;

Navarro,Helguerra,Edmilson,Nihat,Cole,Makalele,Hyy pia,Colin Kazım,Geremi,Vassel,Kroldrup,Cardone,Grella,Boumso ng,Zalayeta,
Legrottaglie,Çaçapa,Bostajan Cesar,CesarDelgado,Cousin,Yepes,Rotten,Marchal,Assunçao,Ander son,Gravessen,
,Bonero,Luis Fabiano,Christanval,Maniche,Pellegrini

hangi birini aldılar.niye alamadılar.

alamıyorlarsa bunu taraftara çıkıp söyliyecekler ama yok biz istemedik falan filan geyiklerinide bırakacaklar