Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2007, 13:33   #136
rtmtita

rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya iyi de sen de anlamadan beni yargılamak zorunda deilsin anlamadığın yeri söyle diyoruım onu da söylemiyorsun sadece beni sıkıştırmaya çalışıyorsun. Ben onları niye yazdım Kolot un boş boş konuştuğunu BJK ya yakışmadığını söyleyen arkadaşlar için yazdım bunları geçen sene de yapııyodur bu adam böyle olacağı belliydi mansında yazdım. Transferle alakalı bir şey demedim ki o ayrı konu.Kedni kendine konuyu transfere çekmişsin kendini haklı çıkarmak için başka şeyler yazıyorsun diyorsun ama afedersin de sen farklı bir şey mi yapıyorsun anlamadım... Benim söylemek istediğim yönetim zaten yaptıklarıyle ve demeçleriyle hiç bir zaman güven vermedi neyi bekliyordu millet. Sonuçta onlara tepki gösterilerek bu yönetim sene sonu baskı uygulanarak istifaya davet edilebilridi. Ama böyle bir şey yapılmadı şimdi transfer dönemi gelince aklı başına geldi insanların o zaman hemen organize olup lig başlamadan yönetime tepki koyulmalı. Lig başlayıp yolun yarısında deil özet olarak anlatmak istediğim bu zaten... Hiç bir şeyi ispat etmeye çalışmıyorum sen sordun ben cevapladım. Niye sanki çok alakasız şeyler söylüyormuşum gibi davranıyorsun anlayamadım. Bence Celal Kolot çok başarısız şu anda hatta bence de gelmiş geçmiş en başarısız yöneticilerden biri. Ama böyle olacağının sinyallerini verdi sırf geniş çevreyle yöneticilik yapılmaz keşke insanlar daha önce ayaklansaydı demek istiyorum. Ama ben gene anlatamamışımdır derdimi sne gene Celal Kolotu savunuyorum gibi bana onun yanlışlarını yazacaksın neyse ruhani halim bozuk heralde napiim param olsa giderdim psikoloğa
neyse kardeşim kapatalım konuyu.sayın kolot yüzünden yakında taraftar birbirine girecek.önemli olan takımın başarılı olması ama bu yönetimle bu çok zor.