Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2006, 09:48   #275
disappear
Kıdemli Kartal

disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş'a haber gönderen Arjantinli yıldız futbolcu, 'Bana ödeyeceğiniz paranın bir kısmını bonservis bedeli olarak kulübüme verin ve bir an önce sorunu çözün' dedi
Click the image to open in full size. BAŞKAN GİDECEK</B>

Yabancı transferinde kaleci sorununu Hırvat Runje ile çözen Beşiktaş, yurt dışında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tigana'nın da istediği Basel'in Arjantinli orta saha oyuncusu için düğmeye basan Siyah-Beyazlı yönetim, 3 milyon Euro önerdi. Ancak İsviçre kulübü Basel'in 4.5 milyon Euro'da diretmesi transfer görüşmelerinin tıkanmasına neden oldu. Başkan Yıldırım Demirören ile Sportif Direktör Erdil Arpacı, önümüzdeki hafta içinde bu transferi çözmek için İsviçre'ye gidecek.</B>

AYRILMAK İSTİYOR</B>

Arjantinli oyuncu da gelişmeleri büyük bir heyecanla takip ediyor. Delgado, Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade ederek, 'Artık futbol yaşantımı Türkiye'de Beşiktaş'ta sürdürmek istiyorum. Bonservisimde gerekli kolaylığı sağlanamazını bekliyorum. Eğer sorun çözümlenmezse, ben de alacağım paranın bir bölümünden fedakarlık ederim. Onu da bonservis bedelinin üzerine ekleyip kulübüm Basel'e verin ama bir an önce bu transferi bitirin' diyerek, Beşiktaşlı yöneticilere de gönderme yaptı.

kaynak:tercüman
disappear Ofline