28-05-2006, 09:58
|
#276 |
| Kıdemli Kartal
Tecrübe Puanı: 25   | Beşiktaş'ın almak istediği Arjantinli Delgado, Basel yönetiminden transferi için anlayış istedi, menajeri Ceylan Çalışkan'a da "İsviçre'de çok sıkıldım. Coşku arıyorum. Beşiktaş ne yapıp edip beni alsın" dedi 28.05.2006 Beşiktaş'ın transfer etmek için uzun uğraş verdiği ve kulübü Basel'i ikna edemediği Matias Delgado, İsviçre kulübünün yönetimine başvurarak gitmesi için kolaylık gösterilmesini istedi. Sergen'in gidişinden sonra elinde sadece Tümer kalan siyah-beyazlılarda hücum gücünü artıracak olan Delgado için girişimler hâlâ sonuç vermezken, Arjantinli oyuncu hem kendi yönetimine hem de Türkiye'de yetki verdiği menajeri Ceylan Çalışkan'a dert yandı. Teknik direktör Tigana'nın da alınması için onay verdiği başarılı futbolcu, önce sözleşmesinin sürdüğü Baselli yöneticilerle görüşerek Beşiktaş'a kesinlikle gitmek istediğini yineledi.
Delgado'nun sık sık görüştüğü ve Beşiktaş ile arasındaki köprü görevini yürüten menajer Ceylan Çalışkan'a "İsviçre liginde artık oynamak istemiyorum. Burada ne heyecan var ne de tat. İstanbul'da beni Arjantin'deki gibi ateşli bir seyirci bekliyor. Bu heyecanı özledim. Ne yapıp edip beni alsınlar. Burada oynamak istemiyorum. Alacağım para bile o kadar önemli değil. Basel'de misyonumu tamamladım" dediği öğrenildi. Bonservisi 4.5 milyon
Menajer Çalışkan'ın da yıldız oyuncuya biraz daha beklemesini söylediği ve Beşiktaş'ın 4.5 milyon Euro'luk bonservisi düşürmek için yoğun uğraş verdiğini söylediği belirtildi.
kaynak:vatan |
| |