Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2007, 14:33   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TERRY'DEN REKOR İMZA!

İngiltere Milli takımı ve Chelsea'nin başarılı savunma oyuncusu ve kaptanı John Terry takımıyla olan kontratını haftalık 150.000 Pound karşılığı 2012 yılına kadar uzattı. Terry bu kontratla Ada'nın en çok kazanan oyuncusu oldu ve Barcelona'ya gideceği dedikodularına da noktayı koydu.

"Burada gerçekten çok özel bir şeyler oluşturulmaya çalışılıyor. Bunun parçası olmaktan ve öyle kalmaktan onur duyuyorum. Tüm kariyerim boyunca Chelsea'deydim ve burada kaptan olma ayrıcalığına sahip oldum. Bu imzayı atarak tüm dedikodulara son verdiğim için de ayrıca mutluyum."

"Artık geleceğe bakma zamanı geldi. Bu takımın yeni sezonda başarılı olacağından şüphem yok. Hakkımda birçok spekülasyon yapıldı ancak ayrılmak aklımın ucundan bile geçmemişti."

Haftada 150.000 Pound..

O artık Ada'nın en çok kazanan futbolcusu..

İngiltere Milli takımı ve Chelsea'nin başarılı savunma oyuncusu ve kaptanı John Terry takımıyla olan kontratını haftalık 150.000 Pound karşılığı 2012 yılına kadar uzattı.

Yeni sözleşmenin imzalanmasının ardından bir açıklama yapan Chelsea Genel Koordinatörü Peter Kenyon "Bugün Chelsea adına önemli bir gün. Hem takım hem de John (Terry) için doğru adımı attık. O bu takımın kaptanı ve kulübe sembol olmuş bir isim. Anlaşmaya vardığımız için çok mutluyuz" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla