Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2007, 22:38   #1
JuLiet
Dişi Kartal
 
JuLiet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Havadaki İhanet Kokusu

Erkek arkadaşının seni aldattığından şüpheleniyorsan, gerçeği öğrenmek için bir dedektife ihtiyacın yok! Zaten o, davranışlarıyla kendini ele verecektir.

Gazetelerin üçüncü sayfaları ve magazin programları aldatma haberleriyle, diziler, filmler atlatma sahneleriyle dolup taşarken; en güzel kadınlar, en yakışıklı erkekler aldatılırken, insan ister istemez düşünüyor, 'Ya ben de altatılıyorsam' diye... Sonra da en ufak bir şüphe, koca bir soru işaretine dönüşüveriyor ve arkası çorap söküğü gibi geliyor: 'Acaba beni aldatıyor mu?', 'Eğer aldatıyorsa kiminle?', 'Onda bende olmayan ne var?', 'Çok mu güzel bir kız?', 'Küçük bir flört mü acaba, yoksa artık beni hiç mi sevmiyor?', 'Pişman olmuş mudur?' ? Eğer sen de bu sorulara cevap aramaktan sıkılıdıysan, içindeki şüpheyi gerçeklerle yüzleştirmek istiyorsan, tek yapman gereken erkek arkadaşındaki değişimleri izlemek! İşte aldatan bir erkeğin gönderdiği sinyaller... * Aldatan erkeklerde ilk gözlenen değişim, davranış değişikliğidir. Nasıl mı? Seninle alışveriş yapmaktan nefret eden kişi gidip de, yerine hiçbir isteğine itiraz etmeyen biri geldiyse, aman dikkat! Birden bire anlayışlı bir erkeğe dönüşmesinin ardında başka sebepler olabilir.

* Aldatan erkeklerin yaşadıkları suçluluk duygusunu azaltmak için, birer Noel Baba'ya dönüştükleri yıllardır bilinen bir gerçek. Eğer erkek arkadaşın sana özel günler haricinde de hediyeler almaya başladıysa, her buluşmanıza elinde çiçeklerle geliyorsa dikkat!

* Her şeyini çekinmeden sana anlatan erkek arkadaşın gizemli davranışlarda bulunmaya başladıysa, şüphelenmekte pek de haksız sayılmazsın. Örneğin maillerinin şifresini sana kendisi söylediği halde aniden değiştirdiyse, cep telefonunu senden köşe bucak kaçırıyorsa, sen arkanı döner dönmez telefonla konuşmaya, mesajlaşmaya başlıyorsa şüphelerinde haklı olabilirsin.

* Sürprizlerine eskisi kadar sevinmemesi de şüpheli davranışlardan biri olabilir. Örneğin, okuluna yaptığın sürpriz ziyaretlere eskiden çok sevindiği halde artık seni görünce yüzü donuk ve mutsuz bir ifade alıyorsa, okulundaki başka bir kıza ilgi duyuyor olabilir.

* Sana eskisi kadar 'seni seviyorum' demiyorsa ve bunu söylerken gözlerini senden kaçırıyorsa da dikkatli ol!

* Ortada hiçbir şey yokken, sudan sebeplerle kavga çıkarıyor, sonra da çekip gidiyorsa, ilişkinizde ters giden bir şeyler var demektir.
__________________
Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ...
Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ...
RoMeo
JuLiet Ofline   Alıntı ile Cevapla