Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2007, 15:01   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''HOCAMIZIN ADALETİNE GÜVENİYORUM''

Beşiktaş'ın deneyimli savunma oyuncusu Mustafa Doğan, siyah-beyazlı takımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için verilen 25 kişilik kadroda ismi olmayan ve takımdan ayrılacağı yönünde spekülasyonlar yapılan Mustafa Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve takımdan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti. 11 yıldır büyük takımlarda forma giydiğini hatırlatan Mustafa, ''Büyük takıma gelmenin zor ama kalmanın daha da zor olduğunu iyi bilenlerdenim. Beşiktaş'ta oynayacak kapasiteyi kendimde görmesem bir dakika bile durmam. Bu olayı bir maraton yarışına benzetiyorum. Ben her zaman kendimi oynayacakmışım gibi hazır tutuyorum ve şans bulacağıma da inanıyorum'' diye konuştu.

UEFA'ya bildirilen kadroda adının olmadığını duyduğunda üzüldüğünü ve şaşırdığını anlatan Mustafa, ''Ama bu olay beni karamsarlığa iteceğine daha da hırslandırdı. Bu hocamızın tasarrufudur ve kararına saygı duyuyorum'' dedi.


-''HOCAMIZIN ADALETİNE GÜVENİYORUM''-


Mustafa, UEFA'ya bildirilen kadroda yer almaması ile ilgili teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşmediğini belirterek, ''Hocamla aramızda en ufak bir sorun yok. Hocamızın adaletine güveniyorum. Oynatıp oynatmamak, kadroya alıp almamak hocamızın tasarrufundadır. Ama ben çok iyi çalışarak, ilerleyen haftalarda şans bulacağıma inanıyorum. Zaten antrenmanlarda çok iyi çalıştığımı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Bugünlere kolay gelmediğini ve belli bir kariyeri bulunduğunu anlatan Mustafa, büyük takımda oynamanın sorumluluğunu bildiğini ifade ederek, ''Ben görevimin başındayım. Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmüyorum. Transfer teklifleri oldu ama kimseyle görüşmedim, çünkü Beşiktaş'ta oynamayı istiyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla