Yanıma otur Ne yaptıklarını anlat Duymak istediğim sözleri söyle Şeytanlarımı kaçırmak için Kapı kilitli şimdi Ama doğruysan açıktır Eğer sen beni anlayabilirsen O zaman ben de seni anlayabilirim Yanıma otur Nefret dolu gökyüzünün altında Günün siyahlığı, gecenin karanlığı Beraber felç oluyoruz Kapı çatlayarak açılıyor Ama içinden hiç güneş ışığı gelmiyor Siyah kalp hala daha koyu yara izi bırakıyor Ama içinden hiç güneş ışığı gelmiyor Hayır, içinden hiç güneş ışığı gelmiyor Hayır hiç güneş ışığı yok Hissettiklerim ve bildiklerim Sayfaları çevir, taşı çevir Kapının arkasındayım, onu senin için açmalı mıyım? Evet, hissettiklerim ve bildiklerim Hasta ve bitkin ayakta yalnız duruyorum Orada olabilir misin çünkü seni bekleyen benim Yoksa sen de mi affedilmeyensin Gel yanıma otur Bu acıtmayacak, söz veriyorum Beni sevmiyor, beni hala seviyor Ama bir daha asla sevmeyecek Yanıma oturuyor Ama ben gittiğimde orda olacak Siyah kalp hala daha koyu yara izi bırakıyor Evet, ben gittiğimde orda olacak Evet, ben gittiğimde orda olacak Lanet, kesin orda olacak Yanıma otur Ne yaptığımı anlat Kapı kapalı, gözlerin de öyle Ama şimdi güneşi görüyorum Şimdi güneşi görüyorum, şimdi onu görüyorum Hissettiklerim ve bildiklerim Sayfaları çevir, taşı çevir Kapının arkasındayım, onu senin için açmalı mıyım? Evet, hissettiklerim ve bildiklerim Çok hasta ve bitkin ayakta yalnız duruyorum Orda olabilir misin çünkü senin için bekleyen, senin için bekleyen benim Hissettiklerim ve bildiklerim Sayfaları çevir, taşı çevir Kapının arkasındayım, onu senin için açmalı mıyım? Bu yüzden sana affedilmeyen ismini takıyorum Hissettiklerim, bildiklerim Bu anahtarı alıp senin içine gömüyorum Çünkü sen de affedilmeyensin Hiç özgür değilim hiç ben değilim Çünkü sen de affedilmeyensin...
__________________ servatis a pereculum,servatis a maleficum |