Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2007, 17:33   #1
meyege
 
meyege - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lightbulb Galatasaray'ın Yapamadığını Yapmalıyız

Galatasaray'ın Yapamadığını Yapmalıyız
Arkadaşlar bende transfer hakkında bir-iki şey söylemek istiyorum. Öncelikle yazacağım konuyu özetleyen bir cümleyle başlayayım. Bence BJK bu şartlar altında bu sene başka transfer yapmamalı ve altyapıya yönelmeli.

Şu an için iki mevkiye transfer düşünülüyor. Biri defans biri forvet. Peki BJK nin Avusturya kampında en beğenilen oyuncuları kimler... sayayım Koray Şanlı, İbrahim Kaş (Defans) Batuhan Karadeniz (Forvet). Sizce de bir gariplik yok mu ? Transfer etmek istediğimiz bölgelerde altyapıdan gelen isimler kampta yıldızlaştı. O zaman neden ekstra transfer yükü bindirelim ki takıma. EE şimdi soru şu olacak "Şampiyonlar ligi için yeter mi?" O zaman bende şunu sorayım "İsmi geçen ve transfer edilmesi düşünülen futbolcular Şampiyonlar Ligi için yeterli mi?" Artık kimse zaten bu yalanlara kanmıyor. Bence bu sene BJK için Şampiyonlar Ligi için en iyi sonuç gruplara kalmak bilemediniz 2.tura çıkmaktır ötesi hayal. Peki biz bu çıtayı defansa Diaatta veya legrottaglie forvete de delgado veya cole u alarak mı yükselteceğiz ?
Diatta : 32 yaşında Fransanın orta sıralarında oynayan bir oyuncu zaten gelirse Şampiyonlar Ligi havasını solumak için gelecektir.
Legrottaglie : Serie B de 10 maç oynayabilmiş ve biz bu adama "gel 40 amç oyna birde bizi kurtar" diyeceğiz.
Delgado : Youtube olmasa adam hakkında hiç bir bilgimiz olmayacak nerdeyse. Youtubedan şişirilmiş iki video izleyerek de transfer yapılmaz herhalde. Öyle bir şey mümkünse Oktay Derelioğlunun 8 kişiyi çalımlayp Belçikaya attığı golü ve bir iki röveşatasını koyup Barçaya satarız
Cole : Tamamen uzun boylu forvet isteği üzerine gündeme geldi bence. Zaten azıcık bir ışık olsa Mourinho forvet diye ağladığı günlerde onu satmazdı.

Bu arada ben transfere karşı değilim. Defansa Navarro forvete Morientes veya Djbril Cisse alınabilse yok demem. Ama bu oyuncular alınacaksa varsın İbrahim Kaşla Batuhan oynasın. Unutulmamalı ki BJK nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri Nihat Kahvecidir ve BJK altyapısının bir ürünüdür.( Buna ek olarak geçen sene sol kanatta Ricoyu, Burakı ve Delgadoyu oynatırken o yerin asıl adamı ve kampın bir diğer yıldızı Aydın Karabulut Pafdaydı)

O zaman burada yönetim iki tercihten birine yönelecek ya anlamsız ve saçma sapan transferlere devam edip Fifa daki dosya sayısını çoğaltacak ya da Gsnin yapamadığını yapacak.
__________________
1 - 2 - 3 Gol Yetmez.
4 - 5 - 6 Olsun.
Metin Ali Feyyaz Atsın.
Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun...

meyege Ofline