Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2007, 21:08   #165
umitsevim

umitsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
rtmtita´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
haklı olabilirsin belki ama abi bence mantıksız.sen bu kadar futbolcuyla görüşeceksin diatta yı getirecn.diattanın marcall dan yepesten vs diğerlerinden ne farkı var.sadece bonservisi yok.ben takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum ama hedefi büyük olan bi takım için ne cisse nede diatta isteklere ihtiyaç olabilir.bu yüzden bu iki transfere karşı olmamakla beraber yerinde olduklarınıda söyleyemem.bununla çıtayı hala yükseltemediğimizi görüyorum
hersene yapılan yorumlardan birisi daha.yapılacak transferler hedeflere uygun olmalı doğru ama bizim hedefimiz ney şampiyonlar ligi şampiyonluğumu yoksa uefa şampiyonluğumu ewet bunlar olmalı ama bi andan bunları beklemek en büyük hata bu hedefler en azından bi 3-4 senelik bi0 kadro başarısı ister ve buna uygun transferleler ister.butip başarılar 1 tane bu hedflere uygun oyuncu almakla olmuyo.elalem carlosu alıyo biz niye almıyoz diyoruz.carlos tek başına napabilir böle oyuncular bi takımı büyütüyomuş gibi görünsede aslında dahada geriye götürüyo tabi butip transferler sonucunda başarı gelmezse.busene dengeli ve başarıyı yakalama ihtimali yüksek bir kadromuz var.şansımızda yaver giderse busene başarıya ulaşacağımızı zannetmekteyim
umitsevim Ofline