Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2006, 12:00   #1
xarizma

xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertuğrul Sağlam'dan büyük öfke

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'a yüklendi. "Güleç'ni boynu kırıldı dediler, oynadı... Tandoğan'ın ayağı çatladı dediler, oynadı. Elendik, ama üzülmüyorum. Aksine oyuncularımın alınlarından öpüyorum."
Click the image to open in full size.
Ertuğrul Sağlam, 1-0 üstünlükleriyle sona eren karşılaşma sonrası Beşiktaş'a yüklendi, oyuncularına övgüler yağdırdı. Takımının performansından çok mutlu olduğunu dile getiren başarılı hocak, "Futbolcularımı tek tek alınlarından öpüyorum. Bugün hiç üzgün değilim tam aksine çok mutluyum. 10 kişi kaldık, ama iyi bir mücadele sergiledik. Kazandık, yarı finale yükselemedik,a ama geleceğe dönük sinyaller verdik" ifadelerini kullandı.

Üçüncü olacağız
Artık tamamen lige döndüklerini vurgulayan Sağlam sözlerine şöyle son verdi: "Böyle oynarsak, üçüncülük yolunda kimse önümüzde duramaz. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamalar ise daha düzeyli olmalı. Geçen maç sonrası 'Gökhan Güleç'in boynu kırıldı, Tandoğan'ın ayağı çatladı' dediler. Bu maçta ise ikisi de sahaya çıktı. Beşiktaş'a olan saygımızdan dolayı konuşmadık, ama yaptıkları doğru değil. İnşallah kupayı alırlar.'
xarizma Ofline