Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2007, 23:52   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ümraniye’de İmza Şov

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın yeni transferleri Jason Apodaca ve Christian Dalmau, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın önünde sözleşmeye imza attılar. İmza törenine İkinci Başkanımız Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu ve Basketbol Şubesi’nde Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Şeref Yalçın da katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu, “Diğer şubelerde olduğu gibi basketbolda da sezona iddialı giriyoruz. Başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz ve bunun için uluslararası kariyeri olan iki oyuncu aldık. Camiamız’a ve Takımımız’a hayırlı olsun” dedi.
Sayın Şeref Yalçın ise, basketbolda hedeflerimiz doğrultusundaki isimleri transfer ettiklerini belirtti. Transfere Ergin Ataman transferi ile başladıklarını anlatan Sayın Yalçın, “Apodaca ve Christian gibi iki önemli oyuncuyu daha kadromuza katmış bulunuyoruz. Kariyerleri çok üst düzey olan isimler. Bu arkadaşlarla Türkiye’de ve Avrupa’da büyük başarılara imza atacağız” dedi.
Beşiktaş’a geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden yeni transferlerimiz ise, “Türkiye’de ve Avrupa’da önemli işlere imza atmak istiyoruz. Şampiyonluk için Beşiktaş’a geldik” şeklinde konuştular.



Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline