Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2007, 13:06   #22
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sabaha karşı basın toplantısı düzenledi

İzmir'in Sahilevleri semtinde Pelin Taşçı ile samimi görüntüleri yayınlanan Bülent Ersoy'un eşi popstar Armağan Uzun, sabaha karşı saat 02.00'de basın toplantısı yaptı. Armağan Uzun, “Bazı kötü niyetli kişiler farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyorlar ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak” dedi.


Aldatma skandalının başrolündeki popstar Armağan, bütün gün gazetecilerle köşe kapmaca oynadıktan sonra sabaha karşı saat 02.00'de basın toplantısı düzenledi. İzmir Güzelyalı semtinde Bonzai Cafe'de basın mensuplarının karşısına çıkan Armağan Uzun, yazılı açıklamasını okudu.

Armağan Uzun, “Bundan önceki hayatımda halktan biri olduğumu unutmayın. Ben şöhret gömleğini Bülent Ersoy hanımla yaptığım evlilikten sonra giydim. Daha önceki yaşantımda çok sevdiğim arkadaşlarım vardı. O arkadaş da onlardan biri. Beni lütfen anlayışla karşılayın. Ben düğünümü, nişanımı ve kına gecesini toplumun örf ve adetlerine göre yaptım. Bunları yapan bir adam sizce eşini kısa bir sürede altatır mı?” dedi.

Yazılı açıklamadan sonra soruları yanıtlamayan Armağan Uzun, gazetecilerin ısrarı üzerine de kendini kafeteryanın mutfak bölümüne attı. Yaklaşık iki saat buradan çıkmayan Armağan Uzun, ardından gazetecilere “Bazı kötü niyetli kişiler, farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyor. Ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak” diye konuştu.

Bülent Ersoy'un da görüntüleri izledikten sonra üzüldüğünü anlatan Armağan Uzun, “Ama kötü niyetli kişiler emellerine ulaşamayacak. ÇZünkü ben Bülent Ersoy'a gerekli güvenimi sağladım. Güzel günler bizi bekliyor bunu herkese göstereceğim” dedi. Armağan Uzun, daha sonra otomobiline binerek Bonzai Cafe'den ayrıldı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla