Alıntı:
Sheriff_Tiraspol_Fan´isimli üyeden Alıntı
Hi again! I found one more article on Turkish. Help me, please, to understand this article. Tell me in a few words on English about it. Lucescu uyardı: Kartal golcü Kuchuk'a dikkat etsin!..  Lucescu, �Sheriff�in en iyi adamı Belaruslu Gol Kralı Kuchuk... Ben 17 Milyon Euro�ya alamadım� diyerek Sağlam�a mesaj yolladı... BEŞiKTAŞ�ın eski hocası Mircea Lucescu, Sheriff Tiraspol takımıyla ilgili ilginç uyarılarda bulundu. Romen teknik adam Beşiktaş�ın özellikle golcü Kuchuk�a dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Lucescu, şöyle konuştu: �Sheriff takımını yakından tanıyorum. En önemli adamları Kuchuk. Kendisi Belarus. 21 yaşında ve çok hareketli bir golcü. Ben Kuchuk�u almak için 17 Milyon Euro teklif ettim. Ama Sheriff kulübü başkanı Kuchuk�u bana vermedi. ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Beşiktaş bu oyuncuya dikkat etsin. Ayrıca Moldova takımı maçlara ayrı bir hırsla çıkıyor. Rakiplere kan kusturuyorlar.� BUGüN GELiYORLAR LUCE�NiN dikkat çektiği oyuncu geçen sezon 17 golle Moldova ligi Gol Kralı olurken bu sezon 2 gol attı. Bu arada Sheriff Tiraspol takımı bugün öğle saatlerinde istanbul�a gelecek. Moldova ekibi, 20.00�de inönü Stadı�nda bir antrenman yapacak. |
our ex coach Lucescu said that,the most dangerous player in sheriff is
Kuchuk.