Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2007, 10:42   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Windows XP Service Pack 3

Windows XP Service Pack 3

Salı, 31 Temmuz 2007
Microsoft, yaptığı bir açıklama ile Windows XP için üçüncü hizmet paketini (SP3) hazırladığını duyurdu. Win XP SP3'ün download zamanı ve beklentiler, bu haberde.

Windows XP, Service Pack 2'de büyük değişime uğramıştı. Aradan geçen zaman içerisinde yüzlerce yama yayınlandı. Şimdi bilgisayarın başına geçip yeniden işletim sistemi kurmaya çalışsanız, kurulumdan daha fazla zamanı yamalara ayırmanız gerekiyor. Microsoft'taki büyük düşünürler bu zamanı azaltmak için son yamaları bir araya getirerek Service Pack 3'ü sunacaklarını açıkladılar.

Windows XP için DirectX 10?

Kullanıcılar, teknik olarak pek imkansız olmasa da, yeni hizmet paketine yönelik Windows XP için DirectX 10 desteği düşleri kursalar da, yazılım devinin Windows Vista satışlarını baltalamamak için bu zahmete gireceğini pek sanmıyoruz. Bunun yanında bir de oyun üreticilerini ve grafik kartı yazılımcılarını da fazladan bir zahmete sevk etmeyi istemiyor olabilirler.

Ne Zaman İndiriyoruz?

Windows XP SP3'ün download zamanı ise 2008'in ilk yarısı olacak. Firma, bu hizmet paketinin detayları konusunda daha fazla bilgi açıklamadı. Nasıl olsa Win XP SP3, beta tester dediğimiz, yazılım çıkmadan orasını burasını kurcalayan gruba bu tarihten daha önce dağıtılacak. O zaman nedir ne değildir hep beraber göreceğiz.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla