Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2007, 11:11   #1
richardinho06
 
richardinho06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diatta'ya kefilim!..

Ertuğrul Sağlam, kendi isteğiyle alınan Senegalli oyuncuya sahip çıktı: “Onu Kayseri’den beri izliyorum... 32 yaşında olması sorun değil... Genç bir oyuncu alsak bu kez ’tecrübesiz’ denecekti...”
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iki gün önce anlaşma sağlanan ve yarın İstanbul’a gelmesi beklenen Senegalli savunma oyuncusu Lamine Diatta’ya her konuda kefil olduğunu söyledi. Stoper arayışlarını uzun süren çalışmalardan sonra Sağlam’ın istediği bir isim ile noktalayan siyah-beyazlılarda Diatta’nın yaşının sorun olup olmayacağı tartışılırken, genç teknik adam, Senegalli futbolcuyu Kayserispor’u çalıştırdığı dönemden beri izlediğini ve onun gelişiyle savunmada sorun kalmayacağını açıkladı.
‘BURAYA HAZIR GELECEK’
TRANSFERLE ilgili olarak VATAN’a açıklamalar yapan Sağlam, 32 yaşındaki Senegalli futbolcunun kendini kanıtlamış bir isim olduğunu ve hâlâ ülkesinin milli takımının kaptanlığını yaptığını belirterek, “Bazıları Diatta’yı yaşı nedeniyle eleştirebilir. Bunlar normal. Genç bir futbolcu alsaydık bu kez de ’tecrübesiz’ diyeceklerdi. Oysa ben bu oyuncuyu Kayseri’den beri izliyorum. Sadece kasetten izlemedim. Hakkında yeterince bilgim var. Bize çok yararlı olacak. Ona güveniyorum ve kefilim” diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, Diatta’nın 2-15 Haziran tarileri arasında Afrika Kupası finalleri için eleme maçı oynadığını da sözlerine ekleyerek, “Bizim için en büyük kazanç onun hazır gelmesi. Çünkü milli maçlar oynadı. Uyum dönemini de atlattı mı hiçbir sorunu kalmaz. Tecrübesi bize çok şey katacak. Milli takımında stoper, kendi takımında sağ bek oynuyor” dedi.
‘LEGROTTAGLIE PAHALIYDI’
SAĞLAM, futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile Mario Berk’in anlaştığı Juventus’lu Nicola Legrottaglie’yi maliyeti nedeniyle istemediğini de söyleyerek, sözlerini şöyle noktaladı: “Legrottaglie’yi benim beğenmediğim doğru değil. Kendisinin 3 yıl alacağı para ve bonservis ile birlikte maliyeti 8 milyon Euro’yu buluyordu.



kaynak:dakka90
__________________
Ne Fener Ne De Cimbom Farketmez...Kartal Affetmez!
richardinho06 Ofline   Alıntı ile Cevapla