Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2007, 16:15   #10
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Futbolda Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında 5 Ağustos Pazar günü Almanya’da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi her iki takımın Köln’de yapacakları antrenmanların programı belli oldu.
Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe, bu maç için son antrenmanını 4 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de maçın oynanacağı Rhein Energie Stadı’nda yapacak. Fenerbahçe’nin idmanının hemen ardından aynı statta saat 19.30’da Beşiktaş’ın son antrenmanı başlayacak.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ile Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımlarının kaptanlarıyla birlikte 4 Ağustos Cumartesi günü ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. Maçın oynanacağı statta yapılacak toplantı saat 17.00’de başlayacak.
Bu arada, Süper Kupa maçı öncesi bilet satışları da devam ediyor. 31 Temmuz itibariyle Fenerbahçe tribününden 10 bin 812, Beşiktaş tribününden 4 bin 379 ve VIP tribününden 72 bilet satıldığı açıklandı.
Karşılaşmanın biletlerinin satışı KölnTicket’ın internet sitesi (DERTICKETSERVICE) ve satış noktalarından yapılıyor. Biletlerin fiyatları 25 ile 150 Avro arasında değişiyor.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla