Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2007, 23:34   #1
karapancare

karapancare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 Yeni Bir Yıldız Doğuyor, Yakışıkır KARTALIMA

Bilmem farkında mısınız Sherrif maçında bir yıldız doğdu adeta inönüde.. O mabede yakışır bir futbol oynadı o kişi.. Belki genç belki küçük ama o doğmaya, heryeri aydınlatmaya hazırlanan bir güneş gibiydi...

Çok etkilendim maça gidemedim ama maç izlediğim yerde herkes maç sonunda SERDAR ÖZKANı ayakta alkışladı.. Belki genç,belki tecrübesiz ama futbolu beni öyle heycanlandırdıki bu zamandır bu adamı oynatmayanlara kin duydum. Bu takıma kimleri yakıştırmadıki sayın taraftarımız, ronaldoları, messileri işte ronaldo oradaydı, işte messi oradaydı sanki tek bir bedende birleşmişçesine. Yırtıcı,sakin,heycanlı,teknik,çalım atmaya doyamayan biri vardı bazen solda bazen sağda. Hele öyle bir şutu vardiki sol taraftan füze gibi kaleyi nişanlayıp. Orda okadar çok gol olmasını istedimki o topun. Ama yinede futbolun hayran kaldım beşiktaş oynadığı içiğn gurur duydum. Belki yanlız ben,belki hepimiz....

Yok yok farkındayım yeni bir yıldız doğuyor, yeni bir volkan alevleniyor lavlarını yavaşca fışkırtarak, Yeni bir güneş yükseliyor Dolmabahçeden herkesi aydınlatmaya hazır, Hayır rüya görmüş olamam ama bir rüya meydana geliyor bunun tek adı var
SERDAR ÖZKAN..........
karapancare Ofline   Alıntı ile Cevapla