Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007, 00:26   #4
rtmtita
 
rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Makelele'ye Juventus da Talip
Barcelona'dan sonra, Chelsea'nin Fransız futbolcusu Claude Makelele’nin peşine Juventus’un da düştüğü öne sürüldü.

The Independent nin iddiasına göre Juventus’u çalıştıran Claudio Ranieri, Claude Makelele’yi transfer etmek istiyor.

Habere göre, Barca'dan sonra Juventus da Makelele’ye talip olan kulüpler arasına girdi. Fransız ekibi PSG’nin de oyuncuyla ilgilendiği belirtilse de, şimdilik Juve transferde bir adım önde görünüyor.

Jose Mourinho tarafından geçen sezon Mikel ve Essien’in ardından üçüncü seçenek olarak takımda tutulan Makelele’nin takımda kalma olasılığı düşük görünüyor ve orta sahaya bir oyuncu daha alınırsa, Mourinho’nun bu transfere izin vermesi bekleniyor.

Juventus'un yeni teknik direktörü Claudio Ranieri, 34 yaşındaki oyuncuyu Real Madrid’den Chelsea’ye getiren isimdi. 2008’de sözleşmesi sona erecek Makelele için Chelsea'den herhangi bir sözleşme uzatma teklifi gelmiş değil.

Fiorentina Maxi Rodriguez’in Peşinde
Mor Menekşeler, ellerindeki 29 milyon avro ile transfer sezonunun bitimine kadar takıma güç katmak istiyor.

Valeri Bojinov’un Manchester City’e satışından gelen 9 milyon avroya, Başkan Della Valle’nin transfer için ayırdığı 20 milyon avro da eklenince, Fiorentina’nın elinde transfer yapmak için hatırı sayılır bir para birikmiş durumda.

La Nazione’de yer alan habere göre, bir ara Ricardo Quaresma’nın da peşinde düşen Menekşeler’in son hedefi Atletico Madridli oyuncu Maximiliano Ruben Maxi Rodriguez.
26 yaşındaki Arjantinli oyuncu, geçtiğimiz Dünya Kupası’nda kendini göstermiş ve turnuvanın en güzel gollerinden birine imza atmış, bu sayede birçok kulübün transfer listesine girmeyi de başarmıştı.

Eğer Toskana ekibi bu oyuncuyu renklerine bağlayamazsa, yöneticiler Liverpool’da top koşturan Mark Gonzalez için harekata geçecekler. Menajer Cesare Prandelli’nin takımda görmek istediği bir diğer isim olan Şilili oyuncu, 23 yaşında ve kanatlarda oynuyor.


*bu adama gayselilerde talipti bakalım neler olucak
__________________
KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR!

Konu rtmtita tarafından (02-08-2007 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir..
rtmtita Ofline