Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007, 04:05   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'a Büyük Destek

Kartal’a büyük destek
Click the image to open in full size. Siyah-Beyazlılar’ı bu önemli sınavında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un yanı sıra Fatih Terim de yalnız bırakmadı.
02.08.2007


Ataman da İnönü’de
Siyah-Beyazlılar’ın Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki Sheriff maçını, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da izledi. Bu önemli mücadeleyi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le birlikte tribünden takip eden Ulusoy, Kartal’ı bu önemli sınavında yalnız bırakmadı. Öte yandan Milli Takımlar teknik patronu Fatih Terim ile Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı’nın antrenörü Ergin Ataman’da İnönü’deydi.

Kuralar 3 Ağustos’ta
Beşiktaş, Sheriff karşılaşmasının rövanşını ise 8 Ağustos’ta oynayacak. Moldova temsilcisini İnönü Stadı’nda ağırlayan Beşiktaş’ın yanı sıra Fenerbahçe’nin de yer aldığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme kura çekimi yarın TSİ 13.00’de İsviçre’nin Nyon Kenti’nde yapılacak. Öte yandan Erciyesspor ve Galatasaray’ın da bulnduğu UEFA Kupası’nda ise 2. ön eleme maçları kuraları da yine Nyon’da TSİ 14.30 gerçekleştirilecek.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla