Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007, 08:41   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşta Yaşananlar ve Kolotun Marifetleri

Beşiktaş'ta dün fırtına koptu. İki kelle ve Futbol şubesi kapatıldı. Son durum şu;
Beşiktaş Başkanı Demirören, takımda sürekli gerilim yaratan Celal Kolot'un yetkilerini elinden aldı. Futbolun yeni sorumlusu Sinan Engin oldu..

GÖREVİ KABUL ETTİ
Engin'i Bodrum'dan çağıran başkan, "Dışarıdan biri olarak bu görevi üstlenmeni istiyorum" dedi. Engin de, "Sayın başkanı kıramadım. Görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım" dedi.

Yönetime girmek için 1 milyon dolar veren Kolot'un yöneticilikten de istifa etmesi bekleniyor. Bu arada Engin'in göreve getirildiğinin bugün açıklanacağı yarın da işbaşı yapacağı öğrenildi.

DEMİRÖREN AÇIKLAMASI

İstifa haberleriyle hareketli bir gün geçiren Beşiktaş Kulübü'nde yönetim kurulu dünkü maç öncesi Swiss Otel'de bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası konuşan Başkan Yıldırım Demirören, Kolot'un son dönemde çok yıpratıldığını belirterek, "30 yıllık dostum olan Kolot ve Beşiktaş'ın daha fazla yıpranmaması için Futbol Şubesi'ni kapatma kararı aldım. Maç 90 dakika ve kamuoyu 1-0 önde ama biz maça devam ediyoruz. Şu anda Futbol Şubesi tamamen bana bağlı. Kolot da sağ kolum olarak yönetimdeki görevine devam edecek" dedi. Başkan, Sinan Engin'in göreve getirilip getirilmeyeceği ile ilgili ise, "Yönetim kurulunda görüşeceğiz'' demekle yetindi.

CELAL KOLOT'UN MARİFETLERİ

6 aydır futbolun patronu olan Kolot'un akıllarda kalan olayları şunlardı:

1- Kendisine selam vermediği için Gökhan Zan ile tartıştı.
2- Tigana ile çok defa gerginlik yaşadı. Fransız hocanın "Futbolcuların yanında puro içmeyin" uyarısına kulak asmadı. Tigana Kolot'u Demirören'in babası Erdoğan Demirören'e şikayet etti.
3- İcra Kurulu toplantısında Genel Sekreter Kenan Öner'e küfür etti.
4-Gülnaz Arsel'e yönetim toplantısında 'ulan' ifadesini kullanıp, kalem fırlattı. 'Ya ben ya Arsel' diyerek bayan yöneticinin istifasına neden oldu.
5- Ertuğrul Sağlam ile transfer konusunda sıkıntı yaşadı. Hocanın istemediği futbolcuları almak istedi. 6 ayda yaşanan bu olaylar Demirören'i sıkıntıya sokunca başkan, Engin'i futbolun başına menajer olarak getirdi.

changeTarget(document.getElementById("news_content "))
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla