Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2006, 17:06   #1
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs down Türkleri katledeceğiz

'Türkleri katledeceğiz'

Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, (DHA)

Click the image to open in full size.Almanya’nın ev sahipliğini yapacağı 2006 Dünya Kupası yaklaşırken, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden finallere gelecek Neonazi grupların, Türkler başta olmak üzere buradaki Müslümanları ’katledeceği’ öne sürüldü.

İtalya’da yayımlanan La Republica gazetesine açıklamalarda bulunan bir İtalyan Neonazi grup lideri, Alman, İngiliz, İspanyol ve Hollandalı Neonazi liderlerinin, Avusturya’nın Branau kentinde biraraya gelerek Dünya Kupası boyunca bu konuda ortak hareket etme kararı aldıklarını söyledi.
Neonazi gruplar arasında uzun zamandır ilk kez böyle büyük çapta bir birleşme yaşandığına dikkat çeken, ancak adının açıklanmasını istemeyen Neonazi lideri, "Almanya, yeniden dirilişimizin sembolü olacak. Orada ne Türk, ne Tunuslu, ne de Cezayirli bir Müslüman bırakacağız" tehdidi savurdu.
’İtalya’da çok fazla Türk yaşamaması nedeniyle Almanya’nın Türklere katliam uygulamak için ideal bir yer’ olduğunu iddia eden Neonazi lideri, "Türklerin hepsinin birer terörist Müslüman olduğunu ve onları elimine etmek için tüm Avrupalı Neonazi grupların hazırlıklarını tamamladığını" iddia etti.
odin Ofline