Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007, 15:41   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş-Sheriff maçına UEFA yorumu...

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş'ın, Moldova'nın Sheriff Trispol takımını 1-0 yenmesiyle ilgili Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), ''Beşiktaş 1 golle Sheriff'in önüne geçti'' yorumunda bulundu.


UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan haber yorumda, Beşiktaş'ın savunma oyuncu İbrahim Toraman'ın attığı golle inatçı Sheriff takımını 1-0 yendiği belirtildi.
Son 3 yıldır UEFA Kupası'nda mücadele eden ve 4 yıl aranın ardından Şampiyonlar Ligi'ne kalmak isteyen Beşiktaş'ın bu amacını gerçekleştirmek için yeni transferleri Rüştü Reçber, Rodrigo Tello, Mehmet Yozgatlı ve Fransız Edouard Cisse'yi sahaya sürdüğü kaydedildi.
Moldova temsilcisinin kalecisi Serghei Pascenco'nun siyah beyazlı takımın ataklarını 75 dakika boyunca savuşturduğunu yazan internet sitesi, Beşiktaş'ın ilk yarıdaki en tehlikeli isimlerinin Matias Delgado ve İbrahim Üzülmez olduğunu kaydetti.
Son 6 sezonda bu turdan öteye gidemeyen Sheriff'in maç boyunca geliştirdiği az sayıdaki ataktan da sonuç alamadığı ifade edildi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla