Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007, 18:16   #1
kralcarsi_gökhan
 
kralcarsi_gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Yarin'ki Kura cekimini burdan CANLI olarak izleyebilirsiniz.. [Ilk ve tek]

Sporx CANLI aktaracak

F.Bahçe'nin Þampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu, Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor'un ise UEFA Kupasý 2. ön eleme turundaki rakipleri yarýn belli olacak.
Sporx kura çekimini yine ziyaretçilerine canlý olarak aktaracak. Þampiyonlar Ligi'nde kura çekimi 13.00'da baþlayacak, UEFA'de ise heyecan 14.30'da start alacak.

Yüzbinler kura çekimini Sporx'ten takip edecek. Canlý aktarým uygulamasý ile Türk internetinde bir ilki getiren Sporx'te kura sonrasý rakipler hakkýnda bilgilere, yorumlara en hýzlý þekilde ulaþabileceksiniz.

Ýsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapýlacak kura çekiminde Þampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katýlacak takýmlarýn rakipleri ile UEFA Kupasý 2. ön eleme turunda mücadele edecek ekiplerin rakipleri kesinlik kazanacak.
Geçen sezon Turkcell Süper Ligi'ni þampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda rakibini elemesi halinde 32 takýmýn katýlacaðý grup mücadelelerine girmeye hak kazanacak. Þampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarýnýn ilki 14 Aðustos'ta, rövanþ karþýlaþmalarý ise 29 Aðustos'ta oynanacak.

3. ön eleme turuna Fenerbahçe'nin yaný sýra geçen yýlýn þampiyonlar Ligi finalisti FC Liverpool ve UEFA Kupasý þampiyonu Sevilla gibi güçlü takýmlar da katýlacak.
Öte yandan geçen sezon Turkcell Süper Ligi'ni 2. sýrada tamamlayan ve dün gece Avrupa Þampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nýn FC Sheriff Tiraspol ile karþýlaþacak Beþiktaþ, bu turu geçmesi halinde 3. ön eleme turundaki rakibini bekleyecek. Beþiktaþ'ýn 3. ön eleme turundaki muhtemel rakibi de Nyon'da yapýlacak kura çekiminin ardýndan netlik kazanacak.

BÝR KLASÝK, SPORX YÝNE CANLI AKTARACAK...
UEFA Kupasý'nda ise Galatasaray ile geçen yýlýn Fortis Türkiye Kupasý finalisti Kayseri Erciyesspor, 2. ön elemeden kuralara dahil olacak. UEFA Ýnter-Toto Kupasý'ndan gelen 11 takým, UEFA Kupasý 1. ön eleme turu maçlarýndan gelecek 37 takým ile birlikte kuraya katýlacak Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor, cuma günü rakiplerini öðrenecek.

Bu sezon Avrupa kupalarýnda büyük baþarýlar hedefleyen Galatasaray, UEFA tarafýndan 2. ön eleme turunun en iddialý takýmlarýndan biri olarak gösterilirken, Aberdeen FC, FC Lokomotiv Moskova, Standard Liege ve FC Basel de 2. ön elemenin diðer iddialý takýmlarý arasýnda sayýldý.
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Liverpool (Ýngiltere)
Arsenal (Ýngiltere)
Valencia (Ýspanya)
Sevilla (Ýspanya)
Benfica (Portekiz)
Ajax (Hollanda)
W.Bremen (Almanya)
Celtic (Ýskoçya)
S.Bükreþ (Romanya)
Lazio (Ýtalya)
G.Rangers (Ýskoçya)
S.Donetsk (Ukrayna)
Anderlecht (Belçika)
D.Kiev (Ukrayna)
L.Sofya (Bulgaristan)
Fenerbahçe'nin yer aldýðý torba
Sparta Prag (Çek Cum.)
Fenerbahçe (TÜRKÝYE
AEK Atina (Yunanistan)
D.Bükreþ (Romanya)
Slavia Prag (Çek Cum.)
Rosenborg (Norveç)
S.Moskova (Rusya)
Kýzýlyýldýz (Sýrbistan)
Kopenhag (Danimarka)
Toulouse (Fransa)
D.Zagreb (Hýrvatistan)
Genk (Belçika)
Debrecen (Macaristan)
Zürih (Ýsviçre)
Salzburg (Avusturya)
APOEL Nicosia (K.Rum Kesimi)


Sporx.com – Sporx CANLI aktaracak - 02 Agustos 2007 (Şampiyonlar Ligi)



SPORx yarin Canli olarak veriyor.. Ayni Televizyon gibi..
__________________


вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..!
kralcarsi_gökhan Ofline   Alıntı ile Cevapla