Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007, 22:19   #1
The_Black_One
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Belçika'da bir yıldız!

Belçika'nın Brüksel şehrinde yaşayan ve İstanbul'a tatile gelen Necipoğlu ailesinin en küçük oğlu Dilhan Necipoğlu, 12 yaşında olmasına rağmen oynadığı futbolla Belçika'da adından söz ettirmeye başladı.
Belçika'nın R.S.C Anderlecht takımında minikler kategorisinde futbol oynayan küçük Dilhan, geçtiğimiz sezon oynadığı 32 maçta 5 gol ve 20 asist yaparak takımın yıldız futbolcusu haline geldi. Teknik hareketleri ile dikkat çeken minik yıldız, izleyenleri kendine hayran bıraktı. Yaptığı hareketlerle dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu andıran minik yıldız, futbola 6 yaşında başladığını, Türkiye'de Sergen Yalçın, dünyada ise Ronaldo'yu örnek aldığını söyledi.
Minik yıldızın babası Fikri Necipoğlu, oğlunun Belçika'da oynamasından mutlu olduğunu ifade ederek, ileride Türkiye Milli Takımı'nda oğlunu görmek istediğini söyledi. Nacipoğlu, "Oğlum 6 yaşından beri futbolla uğraşıyor. Çok meraklı. İleride mutlaka Türk Milli Takımı'nda oynamasını istiyorum. Ben Beşiktaşlıyım, oğlumun da Beşiktaş'ta oynamasını arzuluyorum" diye konuştu.



02.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla