Beşiktaş ın geldiği son nokta içimi burkuyor.
Her zaman örnek kulüptür Beşiktaşımız, Seba döneminde öylesine itabarlı bir kuüptü ki devlet daireleri ile olan işlerde Beşiktaş ın her zaman önceliği vardı, Beşiktaş kongrelerine gelenler ülkeye yön veren kişilerdi. Sayın Süleyman Seba'nın önderliğinde herkezin gıpta ile baktığı, başarılı ve itibarlı bir kulüptü Beşiktaş. Adı pislikle anılmayan, rakiplerine saygılı, tesisleri ile rakiplerine üstünlük sağlayan bir kulüptü Beşiktaş. Kendisine Türk haklını temsil yetkisi verilen Tek kulüptür Beşiktaş. Şerefli ikincilikleri her zaman ******** şampiyonluklara tercih eden bir kulüptür BEşiktaş. Etik değerlerin her zaman arkasındadır Beşiktaş. Beşiktaşlı duruşuna sahip kulüptür Beşiktaş.
Bunları sıraladım çünkü, yazımın başında da değindiğim gibi içim sızlıyor, Lucescu nun takımı sabote etmekle suçladığı ıza Çalımbay gibi bir kaptanın kuyusunu kazmakla suçladığı son olarak da Tigana'nın kuyusunu kazan (kendisi de itiraf etti), kişisel ilişkilerini Beşiktaş'ın önünde tutan ve kirli ilişkileri ile Beşiktaş ı da bulanıklaştıran(Beşiktaş Travel olayı) sinan engin hangi akla hizmetle bilmiyorum ama göreve getirlmiştir. Mahkemesi devam eden ve kanun önünde suçlu olduğu kanıtlanmış birisini yurt dışına çıkartmak için BEşiktaş ımızı kullanan Sinan Engin görevinin başına tekrar getirlmiştir. Bu Beşiktaş değerlerinin çiğnendiği bir gündür ve ben Sinan Engin in içinde yer aldığı bir başarıyı kabul etmiyorum. Temişz bir Beşiktaş için, eğer başarı Sinan Engin ile gelecekse başarısız bir Beşiktaş'ı desteklemeyi tercih ederim. BAşarı her şey değildir. Ahmet Fetgerilerin, Recep Adanırların, Baba Hakkıların kemiklerini sızlatmak, hiç bir yöneticimizin haddine değildir.
Beşiktaş başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in en ufak bir Beşiktaşlılık duruşundan haberi var, Beşiktaş tarihini ve Beşiktaş'ın başkanlarını birazcık biliyor ise ve bunları bile bile Sinan Engin i Beşiktaş'ın başına getiriyorsa , umarım Beşiktaş'ta göreve getirdiği son kişi olur ve bir daha Beşiktaş kongresinden içeri adımını atamaz duruma gelir. Bugün Beşiktaş'ın itibarı derinden sarsılmıştır. sayın Yıldırım Demirören in artık o koltuktan kaldırılması gerekmektedir.
Beşiktaş değerlerini bilen bir BAŞKAN istiyorum.
Taraftar gruplarımızı da bu olayı protesto etmeye çağırıyorum.
Erdoğan Demirören e de Beşiktaş değerlerinden bihaber bir çocuk yetiştirdiği için ve yetmeyip de Beşiktaş a başkan yaptırdığı için şiddetle eleştiriyorum.
Diyeceğim şu ki;
Beşiktaş ı bu pisliklerden temizlemek için BEŞİKTAŞ kongresi, Beşiktaş Divan Kurulu, Beşiktaş tarfatr grupları göreve gelmelidir.
Kuyu kazıcı s. engin ve onu göreve getirenler Beşiktaşımdan gitsinler....
Konu shawnodese tarafından (03-08-2007 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir..
|