Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2007, 03:55   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam'dan Uyarılar

Sağlam uyarılar!
Click the image to open in full size. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Süper Kupa maçı öncesinde futbolcuları sakatlıklar ve ceza konusunda uyarılarda bulundu.
04.08.2007


‘Işık tutacak’
Sheriff karşılaşmasıyla birlikte Beşiktaş’ın başındaki ilk maçına çıkan Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe ile oynanacak zorlu Süper Kupa mücadelesi öncesinde dikkat çekti. Oyuncularıyla bir toplantı yapan genç çalıştırıcı, “Ağustos ayı içerisinde tam 9 maç oynayacağız. Daha sadece 1 mücadele geride kaldı. Kayıp istemiyorum, bu ay geleceğimize ışık tutacak” dedi.

‘Önce Sheriff’
Sakatlık riskine dikkat çeken Ertuğrul Sağlam, “Kendinizi sakatlıklara karşı koruyun. Ayrıca kesinlikle futbol oyun kuralları dışına çıkmayın. Cezalı duruma düşmenizi istemiyorum” ifadesini kullandı. Sağlam Zürih takımı için ise, “Önce Sheriff’i geçmeliyiz. Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Mutlaka Devler Ligi’nde olmalıyız” diye konuştu.

*************************
Kartal taktik çalıştı
Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa karşılaşmasının hazırlıklarını Beşiktaş dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki çalışmada futbolcular taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Futbolcuların moralli tavırları gözlerden kaçmadı.

*************************
Mert Nobre yetişiyor
Ülkesinde ameliyat olan ve hazırlık kampını kaçıran Beşiktaş’ın Brezilya asıllı yıldızı Mert Nobre’nin büyük bir ihtimalle Devler Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmalarına yetişeceği bildirildi. Sheriff karşılaşmasında hava toplarında etkisiz kalan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Nobre’den büyük beklentileri olduğu biliniyor.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla