Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2007, 19:01   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Robben ve Ballack için servet!

Robben ve Ballack için servet!

Haftalardır Chelsea'nin Hollandalı yıldızı Arjen Robben'in peşini bırakmayan Real Madrid İspanyol basınına göre şimdi de kancayı Maviler'in Alman orta saha yıldızı Michael Ballack'a taktı. İkili için yapılan teklif dudak uçuklatacak cinsten: 42 milyon Euro!


Real Madrid Robbe'in dışında Ballack'ı da istiyor!

Haftalardır Chelseali yıldız Hollandalı Arjen Robben Real Madrid'in kancasındayken İspanyol Basını yeni bir iddiayla Londralı taraftarların uykularını kaçırdı; İspanyol devi Arjen Robben ve Michael Ballack için Chelsea'ye 42 milyon Euro teklif etti.

İddiaya göre 23 yaşındaki Hollandalı oyuncuyla 5 yıllık anlaşma sağlayan Real Madrid, 31 yaşındaki Alman orta saha yıldızıyla da 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere karar birliğine vardı.

2006/07 sezonu başında Bayern Munich'ten bonservisi elinde olarak gelen yıldız oyuncu İngiltere'deki yaşam tarzına adapte olmakta zorluk çektiği için gösterdiği performansla eleştirilere hedef olmuştu. Real Madrid'in Alman teknik direktörü Bernd Schuster ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yıldız oyuncuyu ve karakterini öven cümleler kurmuştu.

Arjen Robben konusundaysa Real Madrid arzusunu saklamıyor ve Başkan Ramon Calderon yıldız oyuncuyu mutlaka Bernabeu'ya getireceği sözünü vermekten de çekinmiyor. Yıldız oyuncuyu 2004 yılında 22 milyon Dolar karşılığında PSV Eindhoven'den alan Maviler ise bu transfere yanaşmıyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline