Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2007, 19:14   #1
tekaşkımbjk_03
 
tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Smile Avea ve Turkcell abonelerine müjde

Avea ve Turkcell abonelerinin artık karşılıklı olarak birbirlerinin bilinmeyen numaralarına ulaşabilecekleri, Vodafone'a MMS gönderebilecekleri bildirildi.
Avea'dan yapılan açıklamada, Avea'nın Turkcell'e başvuruda bulunarak, her iki GSM operatörünün karşılıklı olarak bilinmeyen numaralar servislerini abonelerinin kullanımına açmasını teklif ettiği hatırlatıldı.
Ancak bu teklifin olumlu karşılanmaması üzerine Avea'nın, Telekomünikasyon Kurumuna başvurarak, kurumun şirketler arasında uzlaşma sağlanmasında aracı olmasını talep ettiği kaydedilen açıklamada, Avea'nın başvurusunu olumlu karşılayan Telekomünikasyon Kurumunun, Turkcell ve Avea şirketlerinin bilinmeyen numaralar servislerinin karşılıklı olarak abonelerin kullanımına sunulmasına karar verdiği duyuruldu.
Açıklamada, teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından, Avea abonelerinin 11832 numarasını Avea hatlarından tuşlayarak, Turkcell hattı kullanan abonelerin numaralarını sorgulayabilecekleri bildirildi. Açıklamada, bunun yanı sıra Avea ve Vodafone arasında yapılan anlaşmaya göre, Türkiye GSM pazarında ilk olarak bir GSM operatöründen diğerine MMS gönderilmesinin mümkün hale getirildiği, 31 Temmuz 2007'den başlayarak Avea ve Vodafone abonelerinin birbirlerine MMS gönderebildikleri belirtildi
__________________
Click the image to open in full size.
tekaşkımbjk_03 Ofline   Alıntı ile Cevapla