Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2007, 19:54   #1
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı
 
uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Türkçemiz Turkchelesiyor-"Türkçe giderse Türkiye gider!!!"

Her geçen gün Türkçe'nin biraz daha yozlaştırıldığını görüyoruz. Dilimizdeki yabancı kökenli sözcüklerin istilası artarak sürüyor...
Milletleri millet yapan vatanları vatan yapan en büyük özelliktir dil. iletişimi ve konuşmayı hedefler.Peki bu hedef doğrultusunda yazılan ve konuşulan şeylerin anlamsız olması nedir?
Mustafa kemal yanlışmı biliyordu acaba diye düşünmeden edemiyorum...Basitleşmeyin kendinizi özünüzü koruyun.Asimile olmayın oldurmayın...Bir milleti asimile etmenin en sinsi yolu kültür emperyalizmidir.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Türkçenin önemi
Milli kültürü,dini,dili,sanatı olmayan ülke yok olmaya mahkumdur.Osmanlık İmparatorluğunun yıkılma sebeplerinde biride bu değil miş.Birçok milleti içindire barındırdı.Milli kültürüne,diline vs.sahip çıkan cemiyetler kısa sürede kendi milletlerini esaretlikten kurtarıp,Osmanlık İmparatorluğundan ayrıldılar.Dilimize sahip çıkmamız,gerekir.




sonuç olarak Türkçe'yi koruma kulübü!!!olarak düşündük ki; böyle türkçe ile alakası olmayan sözcükler kullanan arkadaşların konularına mesaj atmıycağız bi nevi protesto ne düşünürsünüz bilmiyoruz ama biz bir kaç kişinin bile yazılarının değiştiğini görürsek eğer gerçekten mutlu oluruz anlarız ki bişeyler başarabilmişiz lütfen sizde bu konuda lütfen bize destek verin!
































uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla