05-08-2007, 15:57

|  

#118  |  
  |    Dişi Kartal    
				   Tecrübe Puanı:  22     |         Bir türlü tamamlayamamıştım, en sonunda bitti    Sanma hep yüzün güler sevdiklerin olur yanında Sanma benden iyisin, sadece şans vurdu sana Sanma düşünce kalkmaz yerden bu beden Her düşüşün bir yükselişi var, ümitler tükenmez son nefesi vermeden...  Kaçma, kaçsanda faydası olmaz gelirim peşinden Ölme sakın, daha bitmedi görülecek hesap yeniden. Dün yaptıkların bugün de, yarın da silinmez kaderinden Her yükselişin bir düşüşü var, günahların seninle çıkar derinden...  Ağlama, ağlasanda çare olmaz yaşananlara Yanıldın sen çıkmaz sandın bunlar karşına Kanamayan yer kalmadı taşar oldu bedenden, Hemen kaçmak yok, daha bir hesap var ödenmesi gereken...  Sandın ki oyundur yada eğlence, Kolay bu değil mi sadece söz de. Sonsuza dek bu sızı kalır içimde, Gelsen de gitsen de artık benimle.  Kaybettiğimi sansan da kazanan benim.  Mutluluğu sevemedim, hüzünlerdeyim. İçimdeki kayboluş senin eserin, Yıkımın muhteşem bak ta gör sevin....     
				__________________  geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni  gelme artık neye yarar...      |  

|        |