Alıntı: Aksaraylı_Kartal´isimli üyeden Alıntı
ya bırakın bunları. birkaç tane artık necisiniz nesiniz bilmiyorum yada hangi siyasi görüşçüsünüz(Az çokta tahmin ediyorum ama). bu söylediğiniz şeylere katılmıyorum. ''Aziz Nesin ne demiş; Türk Millet'inin %90 salak TÜRK Halk'ı afedersiniz ama bunu söylemek zorundayım'' Bu aptalca sözüde kesinlikle kabul etmiyorum. Türk milleti gerektiğinde bazı kendini bilmezlere bazı kendini vatan sevdalısı ilan edip başka amaç taşıyan kişi bile demiyorum aptallara fırsat vermediği için bu söz söylenmiştir.
Bende diyorum ozaman bu düşüncede olanlar (''Aziz Nesin ne demiş; Türk Millet'inin %90 aptal TÜRK Halk'ı afedersiniz ama bunu söylemek zorundayım'') APTALDIR. lütfen burada saygısızlık yapmayın. Türk milletine kimse aptal diyemez diyenler densiz,edepsiz,saygısız ve aptaldır. Okadar. | benim sölediğim şeye okadar niye alındın merak ettim.Her halde ne köşede olduğun belli etti seni bana.Neyse saygıda biraz hususum kaçtı eyvallah ..Kimin aptal olduğu belli kalkıpta bana ordan klavye yazma..Necisiniz artıksınız diye edebinle konuş Beşiktaş lısın..Son sözüm Beşiktaşlılar kardeştir kardeş olmayanda kalleştir.. Hangi siyasi görüşşüyüz Belli olmuyormu ATATÜRKÇÜYÜZ ATATÜRKÇÜ...!
Konu uMuT TaCiRi tarafından (06-08-2007 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir..
|