Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2007, 12:18   #16
Pritt

Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon4

Alıntı:
mehhmet1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim sölediğim şeye okadar niye alındın merak ettim.Her halde ne köşede olduğun belli etti seni bana.Neyse saygıda biraz hususum kaçtı eyvallah ..Kimin aptal olduğu belli kalkıpta bana ordan klavye yazma..Necisiniz artıksınız diye edebinle konuş Beşiktaş lısın..Son sözüm Beşiktaşlılar kardeştir kardeş olmayanda kalleştir..
Hangi siyasi görüşşüyüz Belli olmuyormu ATATÜRKÇÜYÜZ ATATÜRKÇÜ...!

Evet sen bir siyasi görüşü savunuyo olabilirsin bende. bu ne beni nede seni alakadar eder. Herkesin görüşüne saygı duymak lazım. Ama sen kalkarda (''Aziz Nesin ne demiş; Türk Millet'inin %90 aptal TÜRK Halk'ı afedersiniz ama bunu söylemek zorundayım'') dersen yada bu görüşü savunursan bende sana karşı çıkarım. Bu 1

Sen hem bu sözün doğruluğunu savunup hemde kalkıp Atatürkçüyüm, Milliyetçiyim diyemezsin. Ben senin Atatürkçülüğünden şüphe ederim.Bende Atatürkçüyüm.bende Mustafa Kemal Atatürkü çok seviyorum. Zira Atatürk''''Çünkü Türk ulusunun karakteriyüksektir. Türk ulusu çalışkandır. Türk Ulusu zekidir. Çünkü Türk Ulusu,ulusal birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir.(Kaynak: 10.yıl Nutku). düşüncesinde olan bir kişiydi. Yani senin Aptal dediklerine Atatürk, ''Çünkü Türk ulusunun karakteriyüksektir. Türk ulusu çalışkandır. Türk Ulusu zekidir. Çünkü Türk Ulusu,ulusal birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir.''(Kaynak: 10.yıl Nutku). demiştir. Bu 2

Evet Beşiktaşlıyım ve bütün beşiktaşlılarıda kardeşim gibi görüyorum ama Türklüğüm ve Milliyetçiliğim ve ayrıca Atatürkçülüğüm çok sevdiğim beşiktaşlılığımdan ağır basar.Ayrıca ben sana karşı kin felan duymuyorum. sadece senin savunduğun o cümleye karşı bende ''böyle düşünenler aptaldır diyorum. '' buda 3

lütfen artık kapatalım bu konuyu. Bir sonuca varamayız bu şekilde...

Konu Pritt tarafından (06-08-2007 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir..
Pritt Ofline