Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2006, 09:54   #1
toci26
 
toci26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Unhappy Sergen ve tekrar isyan!

Sergen ve isyan! Click the image to open in full size.Beşiktaş'ta ‘Sergen Yalçın isyanı’ büyüyor. Süper solak, 'Bir kez daha yuvamdan kopartılıyorum' diye açıklamalar yapıyor...
30.05.2006

‘24+Sergen olmalı...’
“Hocamız yeni sezonda seni kadrosunda düşünmüyor. Gel, jübileni yapalım...” Her şey, İkinci Başkan Murat Aksu’nun işte bu teklifiyle başladı. En az 3 yıl daha futbol oynamayı hedefleyen Sergen Yalçın ile Beşiktaş’ın yolları mecburen ayrıldı. Bu gelişme, Siyah-Beyazlı camiada büyük yankı uyandırdı. Gölcük Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fikret Yılmaz, “Biz, stada onun için gidiyoruz. Geçen yıl kadro 27 kişiydi. Bu yıl da 24+Sergen olsa ne olur? Kimse bize ‘Sergen ile bir dakika’yı çok görmesin. Gerekirse transfer taksitlerini kongre üyeleriyle birlikte dernekler karşılasın” diyor.

‘Bitmedim, görecekler’
Yıldız futbolcunun takımda kalmasını isteyen bazı kongre üyeleri ve taraftarlar da kulüp binası önünde açlık grevine başlamaya hazırlanıyor. Hayli üzgün olan Sergen ise FANATİK’e şunları söyledi: “Futbolu bırakıp bırakmamaya sadece ben karar veririm. Kendimi iyi hissediyorum ve böyle oldukça da oynayacağım. Yurt içinden ve dışından teklifler geliyor. Ben, Sergen’in bitmediğini göstermek için Türkiye’de kalacağım. Bir kez daha hiç istemeden Beşiktaş’tan kopartılıyorum. Umarım benden iyisini alırlar, tabii ki varsa. Taraftar her şeyi biliyor.”
__________________
Siyah Beyaz
Ölüm Yaşam
toci26 Ofline