Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2007, 11:46   #1
ekartal
 
ekartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören'in inancı tam

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ''Sayın Ertuğrul Sağlam idaresinde oluşturduğumuz, her biri Beşiktaş formasının değerini ve anlamını bilen futbolculardan oluşan takımımızın, bu sezonki hedeflerimize ulaşacağına ve bunun için sportmence mücadele edeceğine inancım tamdır'' dedi.
Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin ağustos sayısında, camiaya yönelik yazısında, yeni sezona yeni teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam ve yeni transferlerle güçlendirilmiş kadrolarıyla başladıklarını hatırlatarak, ''Öncelikle 2007-2008 futbol sezonunun takımımıza ve diğer tüm kulüplere hayırlı olmasını, fair play ruhunun hakim olduğu kaos ve kavgadan uzak, sportif mücadelenin ön plana çıktığı bir yarışın yaşanmasını diliyorum'' diye konuştu.
Demirören, şunları kaydetti: ''Kulübümüz endüstriyelleşen futbol dünyasında yerini alan Türk futbolunda, çağın gereklerini yerine getirirken, geleneklerinden ve ilkelerinden taviz vermeyerek, farklılığını her zaman ortaya koymuştur. Beşiktaş, kendi kimliğini korurken, 104 yıldır öncülük görevini gururla sürdürdüğü Türk futbolunun özünün muhafaza edilebilmesi, toplumsal spor kültürünün üst seviyelerde olması ve istikbalinin garantiye alınabilmesi için de cesurca adımlar atmaya devam etmektedir.
Bu amaç da gözetilerek yeni sezonda kulübümüzün önemli değerlerinden biri olan Sayın Ertuğrul Sağlam'ı takımımızın başına getirirken, kalemizi Milli Takımımızın iki kalecisi Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'a emanet edip, kaliteli yabancı ve yerli oyuncularla da genç kadromuzu takviye ettik. Hem kulübümüzün hem de Türk futbolunun geleceğine dönük bu kararları alırken, spor camiamıza kendi kıymetlerimize güvenilmesi ve bizleri uluslararası alanda temsil edecek olan Türk isimlere sahip çıkılması gerektiği mesajını verdiğimize inanıyoruz. İlklerin kulübü Beşiktaş olarak, öncülük vazifemizin gereklerini bir kez daha yerine getirmiş olmanın mutluluğu içindeyiz.''
UMUT DOLU MESAJLAR
Yazısında, yeni sezon öncesi siyah-beyazlı camiaya umut dolu mesajlar da veren kulüp başkanı Yıldırım Demirören, daha sonra şunları kaydetti: ''Sayın Ertuğrul Sağlam idaresinde oluşturduğumuz, her biri Beşiktaş formasının değerini ve anlamını bilen futbolculardan oluşan takımımızın, bu sezonki hedeflerimize ulaşacağına ve bunun için sportmence mücadele edeceğine inancım tamdır.
Beşiktaşlılığı bir yaşam biçimi olarak benimseyen büyük taraftarımız,yeni formalarımızla maçlarımıza gelerek, başarıya koşacak tüm takımlarımıza destek vereceklerdir. 104 yıldır olduğu gibi, bu sene de yönetimimizin, hocamızın, takımımızın en büyük gücü, her zaman kulübünün yanında olan büyük Beşiktaş taraftarı olacaktır.''
07.08.2007
kaynak:AA




__________________
"Bakma güneşin doğduğuna her şey kördüğüm"
ekartal Ofline   Alıntı ile Cevapla