Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-08-2007, 03:32   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
At Pençeni Kartalım!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.At pençeni Kartalım

Beşiktaşımız, bu akşam Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Moldova'da Sheriff Tiraspol ile karşılaşıyor. Sheriff Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maç D-Smart'tan (D Spor) naklen yayınlanacak. Beşiktaş, İnönü'deki ilk karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı. Haydi Kartalım! Pençele şu Sheriff'i, dök bizi mutluluktan sokaklara.


***

Vurun Sheriff'i

1-0 dışındaki tek farklı yenilgilerde bile tur atlayacak Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam iddialı: Gülen taraf biz olacağız.

Devler Ligi 2. ön eleme rövanş karşılaşmasında bu akşam Moldova'nın Sheriff takıma ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş tura kilitlendi. İlk karşılaşmayı tek golle kazanan siyah-beyazlılar, deplasmandan 1-0 dışındaki yenilgiler ve beraberliklerde tur atlayacak.

TURU GEÇERİZ
Teknik direktör Click the image to open in full size.Ertuğrul Sağlam, karşılaşmaya iyi motive olduklarını belirterek, "Türkiye'ye başı dik dönmek istiyoruz. Ekibime güveniyorum. 1-0 garanti bir skor değil bunu çok iyi biliyoruz. Sahaya temkinli çıkıp 3. ön elemeye adımızı yazdıracağız" diye konuştu.

OYUNCU GELECEK
SİYAH-beyazlıların hocası, Fenerbahçe kupa maçına da değinerek "Derbiye farklı bir kadroyla çıkmak istedim ama taraftarlarımıza, Beşiktaş'a gönül vermiş kişilere saygısızlık olmasın diye o tür bir kadroyla çıkmadım" dedi. Sağlam, transferin bitmediğini de belirtti.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla