Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2006, 17:10   #203
Teltel

Teltel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Wink Tümer'in gidişinin positif yönleri:

evet iyi bir ortasaha oyuncusu olabilir, bazi maclarda da iyi oynardi hani...bir acidan bakarsak bir kayip gibi gorunebilir ama ya artilar:
  • 2007'de sampiyon olmamiz icin ve feneri 100. yilinda da madara edebilmek icin bize ek motivasyon sagladi.
  • fenere olan antipatisi herkesce bilinen birini verdik, size fenerliler bu transferden memnunmu??? etrafimda ne kadar fenerli varsa hepsi bu transferden mutsuz. Asil mutsuzluklarin tümerin kaprisleriyle karşılaşınca yaşayacaklar.
  • tümer fenerliler sempatik görünmek için tuncayla düet olarak hindi baba okuyacak ve tüm türkiyenin nefretini kazanacak.
  • tümerin gitmesiyle takımımızın karakteri düzeldi.
  • bir çok komedi yaşacağız. tümeri askerden kaçıyor diye eleştiren Beşiktaş düşmanı yazarların tümer hakkındaki yeni yorumları bizleri gülmekten mest edecek
  • fener 100. yilda yine 3ün 1ini alınca tümerin hazin sonunu siz düşünün. "O takım" diye Beşiktaş'ımızı işaret ederek bizleri sinirlendiren bir insanın ben şahsen zevkle seyredeceğim sonunu. tek şart: feneri 100. yılda şampiyon yapma, yaptırtma!
bu yönetimden açıkçası nefret ediyordum. ama şu andan itibaren onlara birlik ve beraberliğimiz için, feneri 100. yılda yine madara etmek için tam destek veriyorum.

fehmibjk isimli arkadaşın dediği gibi:
Alıntı:
fehmibjk´isimli üyeden Alıntı
Beşiktaş ve beşiktaş taraftarı bakidir herşeyin üstündedir... Beşiktaşlı arkadaşlarım iyiki varsınız ve iyiki BEŞİKTAŞLI Doğmuşum...
BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur...
Teltel Ofline